keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek

Sorozathős lett a póni
Szokatlan szereplő tűnt fel az egyik legnépszerűbb hazai készítésű szappanoperában: Zokni, a póni.

A Barátok Közt nézői már hozzászokhattak, hogy a sorozatban időről-időre feltűnnek állatok. Kutyák, cicák, nyuszik, egér, patkány, hüllő, kétéltű kapott már szerepet a Mátyás király téren élők mindennapjaiban. Ezúttal viszont egy póni jelent meg az udvaron, így emelve Gizi és Laci brazil szappanoperák hangulatában szervezett lagzijának fényét. 

„Zokni komoly filmes tapasztalattal rendelkező póni, nem ez volt az első szereplése. Természetesen a forgatás előtt pár alkalommal szoktattuk a stúdióhoz, és egyáltalán nem volt zavarban attól, hogy egy kisebb tömeg és kamerák veszik körül. A stáb rajongott érte. Főleg akkor vett le mindenkit a lábáról, amikor tökéletesen követte a rendezői utasítást, és abba a kamerába nézett, amelyikbe kellett” mondta a sorozat kreatív producere, Rozgonyi Ádám.

A póninak talán a Gizit alakító Gyebnár Csekkát sikerült a legjobban elbűvölnie. „Pedig voltak félelmeim, korábban ugyanis leestem egy lóról, de Zokni azonnal barátságos volt. Egyrészről nem is olyan magas, másrészről előre kimentem üdvözölni, mint egy igazi kollégát. Köszöntem neki, bevezettem a stúdióba, hamar megvolt az összhang – magyarázta Csekka.”

2015. március 31. Forrás: rtl.hu, nlcafe.hu, blikk.huCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés