keresés a lovardák között

Amálka, az öszvér kanca befogadót keres
Amálka 1998-as születésű lóöszvér kanca. Nagyon kedves, bújós öszvérlány. Az elmúlt 5 évet menhelyen töltötte, ahol szinte semmit feladata nem volt, ménesben élte életét.

Még 13 képünk van Amálkáról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Teljesen egészséges, aktív és játékos öszvér, akire ráfér némi nevelés. Rossz előéletéből adódóan hátsó lábait nagyon félti. Belovagoltságáról nincsen semmilyen információnk, annyit tudunk, hogy előző gazdájánál állítólag kocsit húzott. Kutyákkal való viszonya finoman szólva sem zökkenőmentes, tehát ebben a témakörben is van mit tanulnia. 

Amálka kifejezetten igényelné a foglalkozást, ezért úgy döntöttünk, új otthont keresünk számára, ahol hasznosan tölthetné el idejét. Csak és kizárólag hozzáértő személynek adjuk oda, aki hatalmas türelemmel és kellő tapasztalattal rendelkezik. Kizárólag olyan helyet keresünk számára, ahol nappal legelőn lehet, és ménesi tartásmód van. Éjszakára pedig minimum egy szélvédett beálló biztosított legyen számára. Bértartásban nem helyezhető el.

Még 13 képünk van Amálkáról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Lovainkat szigorú feltételekkel és ideiglenes befogadási szerződéssel helyezzük ki. Többször is el kell hozzánk jönni személyes találkozóra, illetve mi is ellenőrizzük a leendő tartási helyét. A befogadónak vállalnia kell a ló rendszeres oltását, féreghajtását, rendszeres és szakszerű körmöltetését és az esetlegesen felmerülő állatorvosi költségeket is. Amálka oltott, chippel és lóútlevéllel rendelkezik.

Még 13 képünk van Amálkáról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Nem mindenáron megszabadulni szeretnénk tőle, ideális, biztonságos, végleges otthont keressünk számára.

A bemutatkozó leveleket a lomentes@noeallatotthon.hu e-mail címre várjuk.

2015.01.16.
Forrás és fotók: Noeallatotthon.hu
Amálka, az öszvér kanca befogadót keres

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés