keresés a lovardák között

Mondd, hogy csíííz! - LÓpofa képek a Világjátékokról
A lovas fotósok nem csak a verseny legizgalmasabb pillanatait örökítették meg a 2014-es normandiai Lovas Világjátékokon, hanem a kulisszák mögé is bepillantottak. Liz Gregg fotós a díjugrató lovak istállójában talált rá erre a fotogén patásra, akia versenynap végén igazán élvezte a jól megérdemelt kényeztetést.

9 képünk van a Lovas Világjátékok legviccesebb lováról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Az Olimpiai Játékokhoz hasonlóan a Lovas Világjátékokat is négyévente rendezik meg, ez a Nemzetközi Lovas Szövetség (FEI) által hivatalosan elismert nyolc lovas szakág (díjlovaglás, díjugratás, lovastusa, reining, para-díjlovaglás, távlovaglás, lovastorna, fogathajtás) világbajnoksága. 

Idén a franciaországi Normandiában került megrendezésre a 15 napig tartó viadal, melyen 60 nemzet legjobb lovasai küzdöttek a helyezésekért. A lovak maximális törődést és figyelmet kaptak a versenyek alatt és után is, mellyel az alábbi fotósorozat sztárja szemmel láthatóan elégedett volt.

Még 8 képünk van a Lovas Világjátékok legviccesebb lováról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

2014.09.15. Horváth Annamari, Lovasok.hu
Fotó: FEI/Liz Gregg
Mondd, hogy csíííz! - LÓpofa képek a Világjátékokról

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés