keresés a lovardák között

Örökbefogadható ló a Bottyán Equus Lómenhelyen
Laci, a ló élete nem mindig volt olyan gondtalan, mint most a Bottyán Equus Lómenhelyen: borzasztó körülmények közül mentették ki, csont és bőr volt. Néhány ember fáradozásának köszönhetően azonban újra elnyerhette igazi ló formáját, testileg-lelkileg rehabilitálták és most készen áll az örökbefogadásra. A következő feladat ennek a szintnek a megtartása vagy továbbjavítása, ami bizony már az új gazdira hárulna.

Laci, a Bottyán Equus mentett lova

Laci 20 év körüli pej herélt. Nagyon kedves, emberszerető, kezelhető ló: vezethető, körmölhető, lábait adja. Természetesen kora miatt nem lesz versenyló sosem, de hobbilóként, könnyű terepekre alkalmas, belovagoltsági fokát nem tudjuk. Más lovakkal jól kijön, nem félős és nem is agresszív, sőt, kifejezetten játékos és a kancáknak nagyon szívesen és nagyon lelkesen udvarol, így másik ló mellé társnak is javasoljuk. Egyetlen rossz szokása, hogy szereti nyalogatni az embere cipőjét.

Mióta a menhely gondozásában van, rendszeresen van körmölve, féreghajtva és rendszeres állatorvosi kontroll alatt áll.

Az örökbefogadás feltételei a megszokottak: angol box, vagy legalább három oldalról fedett, száraz, szélvédett beálló, lótársak és legelő. 

Bővebb információ az örökbefogadás menetéről >>

Érdeklődni és látogatásról időpontot egyeztetni Rédei Évinél lehet a lehet a 20/383-9814-es számon.

Bottyán Equus Hungária Közhasznú Alapítvány

Cím: 2162 Őrbottyán, Erkel Ferenc u. 0246/1 Pf.: 21

Telefon: (+36) 28/369-890; (+36) 20/942-1901; (+36) 20/383-9814

E-mail: info@bottyanequus.com

Web: http://bottyanequus.com

2014.04.28. Bottyán Equus Hungária Közhasznú AlapítványCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés