keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Ló a háztetőn

Ez nem Photoshop trükk!

Szeptember 17-én reggel szokatlan látvány fogadta a kanadai Hamptomban élő Downey házaspárt, akik versenylovak tenyésztésével és kiképzésével foglalkoznak birtokukon: a szomszédos farm egyik csikója, Must Win garázsuk tetején álldogálva várta a reggelt.


Ló a háztetőn

Első dolguk természetesen az volt, hogy kitalálják, hogyan hozhatják le a csikót épségben a tetőről - de előtte azért gyorsan megörökítették a hihetetlen látványt. 

Nem tudni pontosan, hogy Must Win hogyan került fel a tetőre. Legésszerűbb magyarázat, hogy a közvetlenül a ház mögött emelkedő dombról ugrott, vagy mászott át a körülbelül egy méter távolságban lévő tetőre. A Downey házaspár több, mint 15 éve foglalkozik lótenyésztéssel, de még sosem fordult elő hasonló eset a birtokon.

A mentőakció során sikerült a csikót végigvezetni a tetőn és átugratni a ház mögötti dombra. Must Win patája alatt egy helyen beszakadt ugyan a tető, de ettől eltekintve a kíváncsi csikó épségben megúszta a kalandot. 

A házaspár okulva a történtekből egy kis kerítést állított a tető végén, ami reményeik szerint visszatartja majd az unatkozó és kalandvágyó lovakat attól, hogy az ő tetőjükön töltsék az éjszakát.

2013.09.20. Forrás: Atlantic.ctvnews.caCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés