keresés a lovardák között


Ostinato nagy hajrával negyedik Dubaiban

Ted Durcan tökéletesen betartotta az utasítást, egész úton a mezőny végén utazott Ostinato-val, aki ismét jelesre vizsgázott küzdeni tudásból. Kovács Sándor idomítottja 200 méterrel a vége előtt még az utolsó helyen galoppozott, a célba azonban már három és fél hosszra a nyerő Kassiano-tól (Silvestre De Sousa) negyedikként ért be

Az A36 Szindiktáus ötévese javuló formát mutatott a 2200 méteres, erős iramú versenyben, 6000 dollárt keresett, ennek ellenére még kérdéses, hogy kint marad-e Dubaiban egy harmadik futásra vagy visszatér Dunakeszi- Alagra.  

2013.02. 14.
Forrás: Pécsi István  - Kincsem Park

 

 


Ostinato újra Tapetán fut Dubaiban

A menedzsment változtatott a korábbi terveken, és Ostinato-t nem egy gyeppályás futamban, hanem a 2200 méteres Tapeta-n megrendezésre kerülő versenyben indítja csütörtökön a sivatagi lóversenykomplexumban.


Gyeppályás futam a Meydan lóversenypályán Dubaiban

A 120.000 dolláros hendikepben hat ellenfele van "Oszinak", aki 60 kilogrammal ismét a topsúlyt viszi, nyergében az angol Ted Durcan-nal. Kovács Sándor idomítottjának most sem egyszerű a helyzete, a legnagyobb favorit a godolphinos Kassiano (Silvestre De Sousa) hét futásából ötször győzött, ráadásul már Meydan-ban sem nyeretlen, de istállótársa, a hétből hármat nyerő Royal Empire (Mickael Barzalona) is komoly esélyesnek tűnik. A futam magyar idő szerint 15.45–kor indul.

2013.02. 12.

Forrás: Pécsi István  - Kincsem Park

 

 

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés