keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lóversenyzés   »   Kincsem Park   »   A Kincsem Park hírei


Szonáta elhúzta a mezőny nótáját

Ötödik a magyar kanca Münchenben

Favorit győzelem született a kétéves kancák kiemelt versenyében a Kincsem Parkban. Szonáta (Stanislav Georgiev - a képen egy korábbi futásuk alkalmával) könnyedén verte tíz ellenfelét a Gróf Károlyi Gyula Emlékversenyben. Mögötte Delinda (Frézer Róbert) és Havanna (Deczki András) értek célba leghamarabb.

Izgalmas versenyt hozott a baden-badeni árverésen vásárolt lovak elit kategóriás összecsapása, azaz a BBAG Baden-Baden Díj. A győzelmet Ribárszki Sándor idomítottja, a Magyar Derby óta nem látott Viva La Diva szerezte meg Bakos Gáborral a nyergében,
míg a dobogós helyezéseken Jezsuita (Stanislav Georgiev) és a szintén Ribárszki által trenírozott Fiery Wing (ifj. Kozma István) osztozkodott.

Szlovák sikerrel ért véget a 900 méteres Repülő Hendikep. Robinson Cruso (Stanislav Georgiev) lett a nyerő Nemzeti Összefogás (Bakos Szilvia) és Chimborasso (Bakos Gábor) előtt.

A Kincsem Parki eseményekkel párhuzamosan Münchenre is érdemes volt figyelnünk. Amint azt ugyanis korábban jeleztük Önöknek, a Ramona Racing istálló kancája, Alfkona az angol zsokéval, Gary Hind-dal a bajor fővárosban lépett pályára. A négyéves telivér nem futott zavartalan versenyt a jó nevekből álló nemzetközi mezőnyben, így az általa elért ötödik pozíció, bizakodásra ad okot a jövőre nézve.


2012.09.17., Alpári Gergő, Lovasok.hu
Fotó: Kincsem Nemzeti Kft.
Címkék: Kincsem Park, Gróf Károlyi Gyula
Emlékverseny, Szonáta, BBAG Baden-Baden
Díj, Viva La Diva, Ribárszki Sándor, Repülő
Hendikep, Stanislav Georgiev, Bakos Gábor,
Alfkona, Ramona Racing, Gary Hind

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés