keresés a lovardák között
Főoldal   »   Híres lovak   »   Totilas


Totilas nem utazik Londonba

Eldőlt: Matthias Rath és Totilas programját biztosan nem láthatjuk a londoni olimpián. A döntést a Német Olimpiai Lovas Bizottság (DOKR) elnöke, Klaus Roeser jelentette be Aachenben.

Eredetileg a mai napon utazott volna a DOKR Kronbergbe, hogy felmérjék Matthias Rath állapotát. A lovas mononukleózisban betegedett meg két hete, ezért az aacheni CHIO-n sem indulhatott. Szerdán a Rath ismét nyeregbe ült, de kiderült, állapota még nem engedi meg, hogy folytassa az olimpiai felkészülést, így továbbra is édesapja, Klaus Martin Rath végzi majd Totilas edzését. A német csapat orvosa, Dr. Manfred Giensch szerint a vérkép eredményei alapján az olimpiára való felkészülés veszélyeztetné a fiatal díjlovas felépülését és egészségét, aki így még jó darabig nem gondolhat edzésre és versenyzésre.

Totilas tulajdonosa, Paul Sckockemöhle  mindezek ellenére pozitívan néz a jövőbe: „Totilas most pihenhet. Amint Matthias ismét jól van, újrakezdjük az edzést.”

Deák Anette, Lovasok.hu
Forrás: FN
2012.07.06.


Kapcsolódó cikkeik:
 
Dr. Heuschmann Totilas visszatéréséről >>
Aggódás Totilas-ért >>
Totilas visszatért >>
Totilas visszatérése várat magára  >>
Totilas újra színre lépett  >>
Uthopia-t bronzba öntik  >>
A díjlovaglás világranglistáján továbbra is változatlan az élmezőny  >>
Uthopia nem állhat ki Totilas ellen Hagenben >>
Totilas nem lesz ott Hagenben (2011)  >> 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés