keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


A hercegi esküvő hintója

Az 1902-es Landauert általában a királynő használjaBár Kate Middleton egy 1977-es Rolls-Royce-szal érkezik esküvőjére április 29-én, a ceremónia után már egy Landauer hintóval távozik az ifjú pár a Westminster apátságból.

A hintó még VII. Edward koronázási ceremóniájának alkalmából készült 1902-ben. 1981-ben Károly herceg is ezzel a hintóval érkezett a Szent Pál katedrálisba, majd esküvőjüket követően már Diana hercegnővel együtt köszöntötték a tömeget a járműből.

Az 1902-es Landauert általában a királynő használja, mikor a Nagy-Britanniába érkező különböző állami vezetőket fogadja.

Rossz idő esetén az 1881-ben készült híres üveghintóval utazik majd az ifjú pár. Ez a zárt hintó hagyományosan a királyi arák járműve volt, többek között Diana és Sarah Ferguson is ezzel érkezett az esküvőjére.

Rossz idő esetén az 1881-ben készült híres üveghintóval utazik majd az ifjú párÖsszesen öt fogat indul majd útnak a Westminster apátságtól.

Az elsőben az ifjú pár, a másodikban Harry herceg és Kate testvére, Pippa Middleton, a harmadikban a koszorúslányok ülnek majd. II. Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg a negyedik hintóból követik majd figyelemmel az esküvői menetet.
Az örömszülők, Károly herceg és Kamilla, valamint Michael és Carole Middleton pedig utolsóként zárják a királyi nászmenetet.

2011.03.23. Forrás: http://www.kansascity.com, http://www.vogue.co.uk

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés