keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovasboltok   »   Horze Lovasáruház


Téli Horze hírek

 

Horze Lovasáruház
2120 Dunakeszi, Fő u. 1/b

www.horze.hu 
info@horze.hu
 Iwiw, Facebook:
Horze Lovasáruház

Nyitva: H-P: 9-18
            Szo: 9-16
Tel: +36 (27) 391-194


 

Nálunk nem ér véget a
Karácsony december 26-án!

Utókarácsonyi ajándékkal szeretnénk kedveskedni azoknak, akik csak a két ünnep közötti szünidőben tudnak eljutni hozzánk.

Mindenkinek, aki legalább 10.000 Ft-ért vásárol december 27. és december 31. között a dunakeszi Horze Lovasáruházban vagy a bábolnai Horze Lovasboltban, egy 1.000 Ft-os ajándékutalvánnyal kedveskedünk, amely 1 éven belül bármikor felhasználható. (Az ajánlat Outlet termékek vásárlása esetén is érvényes!)

 

 


 

Mi így kívánunk Nagyon Boldog Karácsonyt és Patadobogásban Gazdag Új Esztendőt mindenkinek! Köszönjük minden lovasnak az irántunk tanúsított rendkívüli bizalmát, amelyhez reméljük, hogy a jövőben is méltók lehetünk. Találkozzunk 2011-ben is!

 

Egyéb feltételek:
Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható.
Törzsvásárlói kedvezménnyel történő vásárlásnál a törzsvásárlói kedvezmény levonását követően a vásárlási összegnek 10.000 Ft felett kell lennie a feltételek teljesüléséhez.


 

 

Karácsonyi LotusRomeo akció a Horze-nál

A LotusRomeo egyedi tervezésű lovasuhái új színt hoztak a lovassport világába. Az öltözeteket letisztult vonalvezetés, finom kidolgozás és a minőségi alapanyagok használata jellemzi. A LotusRomeo világában a művészet találkozik a sporttal, így biztosítva stílusos megjelenést és a kényelmes, szabad mozgás örömét minden lovasnak.

A LotusRomeo kínálata:

 • Női versenyingek rövid és hosszú ujjú
  változatban, többféle színben, valódi
  Swarovski kristályból készült gombokkal
 • Férfi versenyingek rövid és
  hosszú ujjú változatban
 • Női és férfi versenyzakók kiváló
  minőségű, mosható anyagból,
  francia bársony gallérral

December 31-ig a Horze Lovasáruházban valamennyi LotusRomeo versenying 15% kedvezménnyel vásárolható meg, zakó és ing együttes vásárlásakor pedig az ingre 40% kedvezményt adunk.

Ajándékozzon szeretteinek stílusos,
egyedi megjelenést!

Tovább a LotusRomeo aloldalára >>

Tovább a LotusRomeo honlapjára >>

Szabó Anita, a 2010. évi Kiskunhalasi Djugrató Nagydíj győztese így nyilatkozott a LotusRomeo termékekről:

"A LotusRomeo termékei pontosan azt nyújtják számomra, amit egy kiváló minőségű lovasruházattól elvárok. Az alapanyagain már első ránézésre látszik a kiváló minőség, viselésük kellemes, és nagyon jól bírják az igénybevételt. A hazai és külföldi versenyeimen egyaránt a LotusRomeo zakójában és ingjeiben lovagolok, mert nagyon kényelmesek és érezni rajtuk, hogy a lovas igényeinek megfelelően lettek megtervezve. Emellett szeretem az elegáns, nőies megjelenést, amit ezek a ruhák maximálisan biztosítanak számomra."

(Szabó Anita, VeryN)


 

 

Horzéba öltözött hírességek és fellépők a Lovas Világkupán!

Idén különösen szembetűnő volt a sok Horzéba öltözött híresség és fellépő a Lovas Világkupán. Standunkat megrohanták a Győrffy-Villám András könyvritkasága iránt érdeklődő kicsik és nagyok.

A Horze Lovasáuház is részt vett a 2010. december 3-5-ig a Papp László Budapest Sportarénában megrendezett OTP Bank Lovas Világkupán. Minket ért a megtiszteltetés, hogy Horze ajándékokat ajánlhattunk fel a művészek és sportolók részvételével megrendezett fogathajtó verseny résztvevői számára, aki közül néhányan rögtön használatba is vették azokat.

Számos más fellépő is a Horze felszereléseit választotta, köztük a 2010-es pónifogathajtó világkupán szereplő tehetséges magyar hajtók is. Jó néhány, póniklub országos bajnokságon nyert díszes showtakaróval is találkoztunk, amely már addig is hevesen dobogó szívünket további melegséggel árasztotta el.

Standunkon sem unatkoztunk, folyamatosan érkeztek a lovasok, sokan - akik áruházunkba nem tudnak ellátogatni - kérték tőlünk, hogy vigyük el számukra a Világkupára a kiszemelt termékeket. Győrffy-Villám András könyvritkaságának megjelenésére és a szerzői dedikálásra kicsik és nagyok várakoztak türelmesen a Horze standjánál kígyózó sorban, a szerzőnek pedig mindenkihez volt néhány kedves szava. Reméljük, hogy a könyv hasznos olvasmánynak bizonyul és sok lovasnak lesz segítségére az idomítólovaglás titkainak felfedezésében.

Köszönjük a lovasok irántunk tanúsított rendkívüli bizalmát és ezt az együtt töltött fantasztikus három napot! Találkozzunk jövőre is! (A Világkupán készült fotókat és videókat a www.horze.hu oldalon a Galériában, illetve a www.lovasvilagkupa.hu oldalon tekintheti meg.)


 

Mikulás-napi móka: így hajtogass origamilovat!

 

Ebből sosem lehet kinőni. Hajtogatni jó, és csupán egy színes vagy fekete-fehér nyomtatóra és egy papírlapra van szükségünk hozzá, meg persze egy kis technikai útmutatásra. Tessék-tessék, most bárki megpróbálhatja meghajtogatni a 9 cuki lófigura valamelyikét.

Válassz közülük és töltsd le a nyomtatható sablont!

 

Mikulás

Fakó

Negro

Dalmata

Jégcsap

Pink

Árnyék

Hópihe

Szépség

Hogyan fogj hozzá? Nézd meg videónkat!

 


 

 

Könyvújdonságok a Horze-nél
Soltész András: Lócsontkovácsolás és
Magyar Imre - Győrffy-Villám András: Idomítólovaglás - Spanyol lovasiskola Magyarországon

 

Decembertől kapható Soltész András Lócsontkovácsolás c. könyve!

"Köszönet a szerzőnek, hogy tudásával elősegítette lovaim, elsősorban Druppy teljesítményének növelését, hogy karbantartotta és egészségügyileg felügyelte őket. A csontkovács szerepe a lovaknál ugyanolyan fontos, mint az embereknél, hiszen csak egy rendben lévő vázrendszerre tudnak az izmok megfelelően felépülni és működni." - írja a könyvről Dallos Zsófia, többszörös Díjlovagló Magyar Bajnok.

"Colonado a chiropraktikai kezelések, masszírozások, akupresszúrázások után képességeinek maximumát tudta nyújtani. Ismét teljesen lazán, elengedetten tudott teljesíteni a felkészülés és a versenyek során. Különösen nagy hatást fejtettek ki az utókezelésként és a bemelegítésként ajánlott masszírozási technikák, lazító és nyújtó gyakorlatok, amelyeket azóta is rendszeresen alkalmazunk a tréningeknél és a versenyszámok előtt." - nyilatkozta Janik Attila, aki Colonadóval megnyerte a 2009. évi Díjugrató Magyar Bajnokságot.

A szerző december 11-én, szombaton 11 és 14 óra között a dunakeszi Horze Lovasáruházban várja az érdeklődőket egy közös dedikálásra.

Ne szalassza el a lehetőséget, hogy kérdezzen tőle ebben a valóban egészségre menő témában. Szeretettel várjuk!


 

Magyar Imre - Győrffy-Villám András:
Idomítólovaglás - Spanyol lovasiskola
Magyarországon

"Ezt a könyvet nem lehet egyszerűen csak azzal méltatni, hogy hiánypótló, ez a könyv egy lexikon, egy lovas biblia, amelyben minden benne van, és amelyet nem lehet eleget forgatni…" - írja Dallos Gyula mesteredző, Örökös Díjlovagló Magyar Bajnok a Magyar Imre - Győrffy-Villám András: Idomítólovaglás - Spanyol lovasiskola Magyarországon c. könyvének előszavában.

Ez mindent elárul arról a könyvről, melynek első kiadása nyomtalanul eltűnt a boltok polcairól és aki megszerezte, ma is féltő gonddal őrzi.

Végre kezünkbe vehetjük az új, átdolgozott és kibővített kiadást, amely a jelen generációk számára is hozzáférhetővé teszi mindazon az ismereteket, amelyekre minden gondolkodó lovasembernek szüksége van.


 

Készüljön velünk a Karácsonyra!
Tippek, ajánlatok, ötletek...

 

Ajándéktippek lovasoknak:

 • Stílusos és minőségi ló- és lovasfelszerelés, amely valamennyi lovasember szívét megdobogtatja.
 • Lepje meg szerettét egy hozzá illó ajándékkal!
 • Magyar Imre - Győrffy-Villám András: Idomítólovaglás - Spanyol Lovasiskola Magyarországon című könyve
  amely először az OTP Lovas Világkupán vásárolható meg, ahol a szerző a Horze Lovasáruház standján december 4-én, szombaton 17-19 óráig dedikálja a könyvet és válaszol a kérdésekre.
 • Horze ajándékutalvány, hogy a megajándékozott maga választhassa ki ajándékát.

Ajándéktippek nem lovasoknak:

 • Kiváló minőségű, divatos és sportos ruhadarabok
 • Télikabátok
 • Minőségi pólók, pulóverek és kardigánok
 • Női és férfi mellények

 

Horze Lovasáruház

Karácsonyi ajánlatunk (dec. 1-31-ig):

 • Téli kordbársony lovaglónadrág (sötétkék és csokibarna színben) 20% kedvezménnyel, 12.900 Ft-ért
 • Különleges, fekete női farmer jodhpur lovaglónadrág 20% kedvezménnyel, 16.720 Ft- ért
 • Előre összeállított lófelszerelés-szettek (3 vagy több darabból, pl. nyeregalátét, fülvédő, ínvédő, kötőfék, vezetőszár), melyekben a vezetőszár ajándék
 • Új téli lovaglókabátok érkeztek Outlet részlegünkbe, 30-50% kedvezménnyel. Figyelem! Outletünkben nem értékcsökkent, hanem a korábbi kollekcióinkból származó, kiváló minőségű Horze termékek vásárolhatók meg jelentős kedvezménnyel. Széles méret- és színválaszték!

Napi ajánlatok Advent idejére!

Kísérje figyelemmel a Lovasok.hu adventi naptárát!
Különleges kedvezmények egy-egy termékcsoportra - csak egy napig!

 

Nálunk könnyű megtalálni a tökéletes ajándékot! Egy ajándék a szerettünknek, egy ajándék a lovunknak, na meg egy kis extra ajándék csak úgy...

Dunakeszi áruházunk 2010. december 1. és 23. között minden nap 9-18 óráig tart nyitva, így tényleg mindenki eljuthat hozzánk.

Karácsonyi ajándék - kockázatok nélkül. Ha mégsem válik be az ajándék, kicseréljük.

Január 30-ig (eredeti csomagolásban, a nem használt terméket) színben, méretben kicseréljük vagy értéke levásárolható.

 

További részletek a
Horze oldalán >>

Nyerjen plusz ajándékot!

Vásároljon nálunk bármit dec. 23-ig és regisztráljon az alábbi szívmelengető nyereményekért!

1. díj
Egy 2 fő részére szóló ajándék hétvége (félpanziós ellátással, korlátlan szauna-pezsgőfürdő
és fitneszterem-használattal) a Hotel Szépalma jóvoltából.

2. díj
Visszatérítjük vásárlásának értékét (max. 30.000 Ft-ot) Horze ajándékutalványban.

3. díj
Egy különleges, szerző által dedikált példány Magyar Imre - Győrffy-Villám András:
Idomítólovaglás - A Magyar Királyi Spanyol Lovasiskola c. könyvéből

Ne feledje folyamatosan frissülő Outlet kínálatunkat sem!


 

 

Jártatótakaró - csak a Horze-nál! A Xenophon Lovas Klub ajánlásával

 

 • Lovának jól jönne egy, a jártatógépben
  is használható takaró
  ?
 • Ajánljuk a Magyarországon kizárólag a
  Horze-nál kapható jártatótakarót.
 • Nagy vállszabadságot biztosít,
  praktikus tépőzáras rögzítéssel.
 • Vízálló és légáteresztő anyagból,
  véd az esőtől, mégsem fülled be.

A jártatótakarót a Xenophon Lovas Klub tesztelte és használja valamennyi lován jártatógépes munkához.
"Maximálisan elégedettek vagyunk a termékkel, valamennyi lovunkra használjuk, télidőben e nélkül ki sem engednénk őket." - nyilatkozta Dallos Beáta.

 • Kapható méretek: 125-165
 • Minden lószínhez passzoló, praktikus fekete
  színben, világoskék szegéllyel és pántokkal.
 • Ár: 14.990 Ft


 

 

Felkészült a télre?

Még nem késő beszerezni az esetlegesen hiányzó téli
felszereléseket mind magunk, mind lovunk számára.
Mi az, amire szükségünk van a tél átvészeléséhez?

Ellenőrzőlista

Lófelszerelés

 • Lótakaró (attól függően, hogy nyírjuk a lovat
  vagy sem: téli lótakaró, esőtakaró,
  polár lótakaró, munkatakaró stb.)
 • Takarmány-kiegészítő a vitaminok és ásványi
  anyagok pótlására
  (mivel télen nincsen lehetőség a legeltetésre),
  Pharmacare és Mühldorfer termékek
 • Tartalék nyeregalátét (ha nem nyírjuk lovunkat,
  a hosszú szőrzet miatt gyakrabban
  kell tisztítani, cserélni a nyeregalátétet)

Lovasfelszerelés

 • Téli lovaglókabát, lovas dzseki
 • Sapka, polár fülmelegítő, sál
 • Téli lovaglókesztyű
 • Téli lovaglózokni
 • A kobak alá gyapjúmaszk
 • Ha érzékenyek vagyunk a hidegre, derék- és nyakmelegítőre
  is szükségünk lehet: Back On Track)
 • Téli lovaglónadrág
 • Téli lovaglócipő vagy lovaglócsizma

Megvan minden? Vagy még hiányzik valami? Az aktuális Horze katalógusban kiváló téli termékekből válogathat. Ha szemfüles, Outlet termékeink között is böngészhet, ahol korábbi kollekciónk utolsó darabjait valóban baráti áron szerezheti meg. Megéri benézni hozzánk!


 

Horze minőség baráti áron: Megnyitott a Horze Outlet

 

Október 29-én megnyitotta kapuit a Horze Lovasáruház Outlet Részlege Dunakeszin és Bábolnán. Az Outlet létrehozásával azon lovas barátaink kérésének teszünk eleget, akik kedvelik a kiváló minőséget, de takarékoskodni szeretnének. Megéri böngészni Outlet részlegünkön, mert korábbi és kifutó termékeink 30-50%-kal olcsóbban vásárolhatók meg.

Áruházunk legnagyobb részét azonban továbbra is a legfrissebb divatot (és persze kiváló minőséget) képviselő - aktuális katalógusunkban megtekinthető -, termékeknek tartjuk fent!


 

Jól jönne egy új lótakaró, kötőfék vagy más lófelszerelés?

 

Hozza be megunt, de még használható lófelszerelését november 2. és 20. között a dunakeszi Horze Lovasáruházba vagy a bábolnai Horze Lovasboltba és új vásárlásakor 10% kedvezményt kap. A még használható kincseket a Zakuszka-tanya lakói kapják meg.

A Zakuszka-tanyáról bővebb információt itt talál >>

Cserélje le most!

Vásárláskor regisztráljon, hogy megnyerhesse a december 3-5. között megrendezésre kerülő OTP Lovas Világkupára szóló 2 személyes belépőt is.

Spóroljon és segítsen!

Részletes feltételek
Az akció kizárólag lófelszerelésre vonatkozik, tehát lovasfelszerelésre nem. Az ajánlat csak ugyanolyan felszerelés vásárlása esetén érvényes (pl. kötőfék helyett kötőfék, lótakaró helyett lótakaró). A kedvezmény feltétele, hogy a behozott lófelszerelés további használatra alkalmas állapotban legyen. Kérjük, ha megoldható, tiszta állapotban adja át nekünk a használt felszerelést!

Kedvezmények
A 10%-os kedvezmény csak teljes árú termékekre vonatkozik, a már eleve akciós termékekre nem tudunk további kedvezményt biztosítani. Teljes árú termékek esetén a 10%-os kedvezmény a törzsvásárlói kedvezménnyel összevonható, így az összes kedvezmény akár 15-20% is lehet.


 

 

A közúti közlekedés lovasok számára is
kötelező alapszabálya: Látni és Látszani!

Egyre korábban sötétedik, ami fokozott veszélyt jelent a tereplovaglás szerelmeseinek. Széles a kínálat a ló és lovasa számára kínált láthatósági termékekből, de melyiket válasszuk? A válasz ugyanaz, mint minden lovas felszerelés esetében: válassza azt a terméket, amely az Ön és lova számára a legmegfelelőbb!

A Horze fényvisszaverő termékeit Magyarországon
lovas rendőrök tesztelték!

A Horzeneonzöld színű fényvisszaverő felszereléseit (lótakaró, ínvédő, bokavédő, farokvédő, fényvisszaverő csíkok kantárra) Magyarországon a lovas rendőrség tagjai tesztelték és használják nagy megelégedéssel.

Lovak számára ajánlott termékek:

 • fényvisszaverős lótakaró, narancs vagy zöld
  (8.790-10.090 Ft)
 • fényvisszaverős farokvédő a takaróhoz
  (790-1.990 Ft)
 • láthatósági szügyelő, narancs
  (890 Ft)
 • fényvisszaverős bokavédő, narancs
  (4.790 Ft)
 • fényvisszaverős ínvédő, ProSoft
  (9.690 Ft)
 • fényvisszaverős lábvédő, zöld
  (3.590 Ft)
 • fényvisszaverős csíkok kantárra, 4 db
  (590-890 Ft)
 • fényvisszaverő pánt lábakra, pár
  (490-990 Ft)
 • fényvisszaverős kötőfék
  (3.490 Ft)

Lovasoknak ajánljuk:

 • kétoldalt fényvisszaverős téli lovaglókabát
  (18.590 Ft)
 • kétoldalt fényvisszaverős téli lovaglónadrág
  (19.490 Ft)
 • fényvisszaverő szalag kobakra
  (490 Ft)
 • kobaklámpa
  (1.790 Ft)

 

További részletek a Horze oldalán >>

 

A bemutatott termékek megvásárolhatók:

Horze Lovasáruház
Dunekszi, Fő út 1/b
Nyitva tartás: h-p 9-18, szo 9-16

Horze Lovasbolt
Bábolna, Fő út 1/b
Nyitva tartás: h-p 9-17, szo 9-12


 

 

 

Felöltöztetjük a télre!

Vészesen közeledik a tél, a lovasok által legkevésbé várt évszak. Melegen ajánljuk a Horze kiváló téli ruhadarabjait, melyek amellett, hogy nagyon divatosak, hűséges és hasznos társai lesznek a téli zimankóban.

Válassza ki a kedvencét Ön is!
Számos terméket most különleges kedvezménnyel
vásárolhat meg, csak a készlet erejéig.

A teljes kínálatért látogasson el áruházunkba vagy boltunkba!


 

Egy kis ízelítő a téli kínálatból:

 

Horze téli lovas dzseki polár béléssel, uniszex

 • Téli klubzseki
 • Színek: árnyékkék, világoszöld
 • Méretek: XXS-XXL

12.250 Ft helyett most csak 7.990 Ft


Hosszított szabású téli lovaglókabát, uniszex

 • Hosszított szabású klubkabát felnőtteknek
 • Színek: piros, barna, fekete
 • Méretek: S-XL

19.690 Ft helyett most csak 12.900 Ft


Téli lovaglókabát, gyerek

 • Téli könyökfoltos klubdzseki gyerekeknek
 • Lélegző és vízlepergető anyag, hímezhető
 • Színek: sötétkék, a bélése világoskék
 • Méretek: 4-12 éves korig.

16.890 Ft helyett most csak 9.990 Ft


Tollkabát

 • Könnyű és meleg tollkabát lecipzározható kapucnival
 • Színek: szürke, sötétkék
 • Méretek: XS-XXL

26.900 Ft


WinterRider téli lovaglókabát

 • Meleg téli lovaglókabát levehető kapucnival
 • Külső rétege 100% nejlon, puha poliészter béléssel
 • Szín: fekete
 • Méretek: 34/36-50/52

18.590 Ft


Parka kabát, uniszex

 • Kiváló minőségű, meleg és tartós kabát
  a kapucniján levehető műszőrmével
 • Nagy zsebekkel, vízlepergető és szélálló
 • Gyerek változatban is kapható!
 • Színek: Fekete, csokibarna, sötétkék
 • Méretek: XS-XXL

25.900 Ft


Téli lovaglókabát, női

 • Meleg női kabát levehető kapucnival
 • Vízlepergető és szélálló anyagból
 • Színek: Praliné, árnyékszürke
 • Méretek: XS-XL

16.290 Ft


Puha, meleg bolyhos pulóver, női

 • Elől cipzáras, kötött passzéval
 • Karján hímzett címerrel
 • Gyerek változatban is kapható!
 • Színek: Fehér, praliné, acélszürke
 • Méretek: XS-XL

9.990 Ft

A felsoroltakon kívül számos remek kabát, mellény, pulóver, sapka, sál, téli lovaglózokni és egyéb, aranyat érő téli felszerelés várja a Horze Lovasáruházban és a Horze Lovasboltban, valamint viszonteladóinknál!

Legfrissebb kínálatunkat aktuális katalógusunkban tekintheti meg!


A Horze Lovasáruház korábbi és további Akciói, Rendezvényei, Hírei:

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés