keresés a lovardák között

Országomat egy lóért?
Irányíts egy középkori várat, legyen saját királyságod, gondoskodj az alapanyagokról és az élelemről, győzd le az ellenfelet, és használd a mágiát, hogy te lehess a középkor legnagyobb ura!


Így használd az "Országomat egy lóért?" játékot:

Kattints a "play"-re, majd a "new campaign" feliratra. Válaszd ki a nehézségi szintet: az "easy" a legkönnyebb, a "hard" a legnehezebb, majd kattints a "continue"-ra. Válassz a középkori királyságodnak egy nevet, majd kattints ismét a "continue"-ra. Ezt követően kattints a "play this level"-re jobb alsó sarokban. 

A megjelenő táblán gyűjtsd össze kért nyersanyagokat úgy, hogy cserélgesd az ikonokat addig, amíg 3 egyforma kerül egy vonalba. Mindegyikre szükség lesz, mert később katonát fogsz tudni belőle vásárolni, illetve épületet tudsz építeni. Ha teljesítetted a küldetést, a játék jelzi neked ("victroy"), ilyenkor kattints mindig a "continue" feliratra.

Ezután láthatod a városod. Építened kell kovácsműhelyt, katonaságot, piacot, istállót, íjászatot és mágiatornyot is. Az épületeket a korábban megszerzett nyersanyagok segítségével tudod megépíteni s fejleszteni is. A jobb alsó sarokban a kis figurára kattintva tudod megnézni, milyen katonák elérhetőek a számodra, és a "continue" feliratra kattintva tudod megkezdeni első csatádat.

Kattints a "Play this levelre" a csata elkezdéséhez. A képernyőn bal oldalt megjelenik a már előzőleg használt tábla. A csata közben folyamatosan tudsz gyűjteni nyersanyagot, hgy újabb katonákat vásárolhass. A tábla jobb oldalán megjelenik egy lista arról, hogy milyen katonákat tudsz a csatába küldeni (elsőre még csak gyalogost). A katonát ábrázoló szürke gombra kattintva ki tudod választani, hány katonát küldesz egyszerre az ellenségedhez, és a kék színű kardra kattintva már indítod is őket a csatába.

A jobb felső sarokban látod ellenséged még meglévő erejét, és azt is, hogy hány katonát küld ellened.

A cél, hogy fejleszd fel királyságod, és közben nyerd meg az összes háborút, de vigyázz, mert egyszerre több helyre kell figyelned. A nyersanyagok gyűjtése során a mágikus zöld gömbök segítenek neked!

2015.07.02. Lovasok.hu
Forrás: internetjatek.hu


KapcsoLÓdó cikkek:


Lovagkori háború »


Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés