keresés a lovardák között


Monty Roberts: Az igazi Suttogó Idén hazánkba látogatott Monty Roberts
és sikeres bemutatót tartott az erőszakmentes hozzáállásról

Idén hazánkba látogatott Monty Roberts és egy sikeres bemutatót tartott az erőszakmentes hozzállásról, illetve saját módszereinek felvonultatásával elkápráztatta a magyar közönséget a Papp László Budapest Sportarénában.
Leghitelesebben a lovas magazinok adják vissza a rendezvény hangulatát, és ennek megfelelően a hivatalos magyarországi honlapra fel is tettünk képeket, illetve beszámolókat a rendezvényről.

Azonban a történet itt nem áll meg, sőt még csak most kezdődik Monty magyarországi debütálása, hiszen ha nem ő maga mondta volna, hogy ilyen pozitív hozzállást régen tapasztalt és ilyen nagyszerű közönség előtt régen nem szerepelt. Másnap reggel mikor kivittük a repülőtérre, mosolyogva azon „panaszkodott”, hogy már nem is tudja mióta nem görcsölt be a keze. Kérdően néztünk rá, mire kibökte: ’ A magyarok tényleg megszorítják az ember kezét! ’– mondta. Nagyot nevettünk és csak később jöttünk rá, hogy akik odamentek hozzá beszélgetni, a kezét megszorítani, mennyi szeretetet adtak neki és erőt a folytatáshoz. Köszönjük önöknek is, hogy a kedves gesztusokkal elősegítik, hogy Monty újra ellátogathasson hazánkba, és még többet mutathasson meg széles repertoárjából.

De ha már itt tartunk, halkan megjegyezném, hogy a várva-várt termékek hamarosan, talán már a jövő héten megérkeznek hazánkba és a honlapon található webshopon keresztül időgarantált kiszállítással rendelni is lehet tőlünk! Most is kapható a legújabb könyve és a ’Csatlakozás’ DVD-je a budapesti nagylovas áruházban. (www.nagylovas.hu)
Addig is íme egy-két kép a rendezvényről, melyeket a Lipard Film Bt segítségével tárhatunk most a nagyérdemű elé.

Ezúton szerettük volna megköszönni a Lovasok.hu-nak is közreműködést, Mészáros Gyulának, hogy (bármennyire is nehezére esett, de) rövidre fogta a felkonferálást és, hogy ott volt és a mai napig támogat minket. A lelkes önkénteseknek, akik alig láttak valamit a bemutatóból, de Montytól személyesen kaptak bátorító szavakat. A lótulajdonsoknak, hogy lovaikkal és személyükkel megtisztelték a rendezvényt. A támogatóinknak és a Sportaréna nagyszerű hozzállását az egész szervezés ideje alatt.
Végül, köszönjük embertársaink támogatását, akik eljöttek aznap este, és azoknak is akik nem tudtak, de ott szerettek volna lenni, ők jövőre biztosan ott lesznek, és leginkább a lovaknak, hogy értelmet adnak a munkánknak.

Köszönjük!

Molnár Zsolt, Török Gergely
Furka Ildikó, Mihók Adrienn


Monty Roberts: Az igazi Suttogó

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés