Mészáros Nelli lovas festőművész

Mészáros Nelli pályafutása elején elsősorban külföldi megrendelésekre készített másolatokat neves mesterek festményeiről. Több évnyi tapasztalattal maga mögött itthon, Magyarországon is nyíltak tárlatai. Ha szeretnél egy gyönyörű alkotást akár magadénak tudni, akár ajándékba adni, Ő a Te embered!

Nézd meg Nelli munkáit alul a galériában!

Bemutatkozik Mészáros Nelli lovas festő

Mészáros Nelli vagyok. Az egykori magyar koronázóvárosban, Székesfehérváron születtem, ahol ma is élek. Gyermeki és ifjúsági éveim is egyaránt a rajzolás és a festés bűvöletében teltek. Innentől kezdve egyenes út vezetett az Artex nevű vállalathoz, ahol – elsősorban külföldi megrendelésekre – neves mesterek festményeit másoltam. Az életem a rajzolás és festés bűvöletében telik.

Kezdetben kiállításaim és további megrendeléseim is külföldön voltak, Magyarországon belül Székesfehérváron, Budapesten, Kaposváron, Győrben, Szegeden, Fonyódon, valamint Miskolcon nyíltak tárlataim.

Munkáimat tekintve olajjal festek vászonra, de olykor szívesen veszem alapul a fákat, köveket, márványokat a vászon helyett. Készítek továbbá portrékat, csendéleteket, na meg persze lovas festményeket. Ha van egy jó fotód a lovadról, amit szívesen látnál viszont festményként, keress bátran!

Amennyiben munkáim elnyerték tetszésedet, várom érdeklődésedet.

Elérhetőségek:

2016.04.26. Mészáros Nelli

Hozzászólások