Lovasok.hu nyereményjáték 3. forduló

Azon olvasóink között, akik 4 héten keresztül a keddi hírlevelünkben kiküldött kérdőív első 6 kérdését következő hét kedd 12:00-ig kitöltik, és beküldik, egy Lovasok.hu bögrét sorsolunk ki, melyet a nyertes személyesen az irodánkban vagy az alábbi rendezvényen tud tőlünk átvenni: Díjlovagló Világkupa forduló és Korosztályos Díjlovagló Európa Bajnokság.

Ezen felül a további kérdések megválaszolásával egy extra nyereményjátékban is részt vehetsz, és egy Lovasok.hu törölközővel lehetsz gazdagabb! (Az alap nyereményjáték sorsolásában azon kitöltők is részt vesznek, akik csak az első 6 kérdésre adnak választ. Amennyiben az alap nyereményjáték sorsoláson nem nyertél és kitöltötted a további szakaszát a kérdőívnek, az extra sorsoláson vehetsz részt!)

A nyereményjáték 2020. JÚLIUS 7-től 2020. AUGUSZTUS 4-ig tart. A nyerteseket a sorsolást követő 2 munkanapon belül értesítjük. A Játékra történő jelentkezéskor a megadott nevük és e-mail címük alapján lesznek megkeresve és beazonosítva. Sorsolás: 2020. augusztus 5. 10:00.

Nyereményjáték szabályzata: http://www.lovasok.hu/wp-content/uploads/2020/07/Lovasok.hu-hírlevél-nyereményjáték-szabályzat.pdf

Hozzászólások