Fejtörőnkkel most Casco kobakot nyerhetsz

A Casco elegáns és divatos kobakjait könnyű megszeretni, ha egyszer kipróbálod, biztosan nem fogsz csaLÓdni. Most itt a lehetőség, hogy Te is egy szuper kényelmes és elegáns, ráadásul tökéletesen biztonságos kobakban ülj lóra. A Casco ugyanis kéthetente kisorsol egy-egy kobakot a Lovasok.hu olvasói között.

Ezen a héten egy kék Mistrall kobakot nyerhetsz

Hogy mit tud a Mistrall? Most figyelj, hogy a kérdőívünk ne okozzon fejtörést!

A Mistrall egy könnyű és kiválóan szellőző kobak, ráadásul verhetetlen ár-érték arányban! 

A cserélhető színes zsinóroknak köszönhetően minden lovas öltözékedhez tökéletesen passzol. A szellőzése kiváló, 13 nyílás és egy különleges légcsatornarendszer gondoskodik arról, hogy a legmelegebb napokon is hideg fejjel nézz szembe minden helyzettel lovaglás közben. 

Méretállító rendszerének köszönhetően a Mistrall kobak mind oldalirányba, mind függőlegesen állítható, így bármilyen fejforma esetén pontos illeszkedést biztosít, nem kell tehát a kobakodat igazgatnod két ugrás között. 

A Mistrall kobak könnyű és kényelmes viselet, de azt mondanunk sem kell, hogy ez nem megy a biztonság kárára. Sőt, megerősített tarkóvédelmének köszönhetően kimondottan jó választás, ha fontos számodra fejed épsége.  

Nem túlzás tehát azt állítani, hogy kobakfronton a Mistrall testesíti meg a biztonság és a kényelem ideális egyensúlyát.

Mistrall kobak speciális Casco technológiával

 • Négy évszakos kialakítás: Téli fülvédővel szerelhető fel, így időjárástól és hőmérséklettől függetlenül egész évben használhatod. 
   
 • Kényelmes pántrendszer: A hárompontos biztonsági zsinór és a felülről párnázott csat könnyű kezelhetőséget és garantáltan becsípődésmentes bekapcsolást biztosít.
   
 • MyStyle zsinór: Cserélhető színű, fényvisszaverős zsinór, mely tükrözi egyéni stílusodat és bármely öltözetedhez tökéletesen passzol.
   
 • Kényelmes belső kialakítás: Egyszerűen kipattintható, cserélhető és mosható bélés. 
   
 • Kiváló ár/érték arány.
   
 • Megfelel a legújabb biztonsági előírásoknak: A Casco minden kobakja, így a Mistrall is az új CE-VG1 01.040. 2014-12. szabvány alapján van tesztelve.

A Mistrall kobak a cserélhető színes zsinóroknak köszönhetően
minden lovas öltözékedhez tökéletesen passzol

 • Frameworx belső merevítés: A polikarbonát vázkeret úgy maximalizálja a biztonságot, hogy esésnél a becsapódási energiát a lehető legnagyobb felületen vezeti el. Hatására a sisak kulcsfontosságú részei több esés után sem hullanak szét.
   
 • FreshAir Ventilation szellőzés: A speciális szellőzőrendszer a belső héjban biztosítja a folyamatos szellőzést és kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát.
   
 • Monocoque in mold plus héjszerkezet: Az ütéselnyelő EPS belső váz és a kemény külső héj egyesítése robosztus és biztonságos egységet képez, valamint kiváló hőálló képességgel látja el a kobakot.
   
 • Disk fit Vario méretállító rendszer: A megújult méretállító rendszer segítségével a maximális kényelem érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható a kobak, hogy a lehető legjobban illeszkedjen a fejedre. 

CASCO: az európai sisakmanufaktúra

A családi tulajdonban lévő német CASCO cég 1989-es alapítása óta kizárólag prémium minőségű fejvédők gyártására fókuszál. A vállalat filozófiája, hogy olyan termékeket állítson elő, melyek a legmagasabb szintű védelmet, funkcionalitást és kényelmet biztosítják, ám a CASCO sokkal több, mint egy kivételes design-koncepció: az egyedi formavilág és exkluzív megjelenés mellett jól átgondolt fejlesztések sora teszi a céget Európa egyik vezető sisakmárkájává.

A termékpalettán az egyedi kerékpár-, lovagló- és sí sisakok mellett saját fejlesztésű mágneses csatlakozású síszemüvegek, valamint fotokromatikus napszemüvegek is megtalálhatók.

Olimpiai bajnokok fejlesztik és tesztelik a CASCO termékeit 

Az elmúlt években a cég számos saját szabadalommal hívta fel magára a nemzetközi szakma figyelmét. A márka sikerei szoros összefüggésben állnak az állandó fejlesztésekkel, a szigorú termékteszteléssel és az élsportolók támogatásával, ezért a CASCO többek között számos olimpiai és világbajnokot is bevon az új termékek fejlesztésébe. 

Stílusos védelem

A CASCO prémium minőségű lovas kobakjai megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak és az új VG1-es szabványnak, mindemellett a cég a „The Style of Protection” mottó szellemében a kobakok divatos megjelenésére is kiemelt hangsúlyt fektet. 

Válaszolj kérdéseinkre és nyerj egy kék Mistrall kobakot

A kérdőívet 2016. június 4-ig kitöltők között a CASCO márka hazai képviselete egy kék Mistrall kobakot sorsol ki. 

Játékszabályzat

1. A játék szervezője

A nyereményjáték szervezője a Pegazus Online Média Kft.

2. A nyereményjátékban való részvétel feltételei

2.1 Engedélyezett résztvevők

A nyereményjátékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki kitölti a fenti "Nyerj egy Mistrall kobakot a CASCO-tól" űrlapot. 

18 év alattiak nem vehetnek részt a nyereményjátékban.

2.2 Nem engedélyezett résztvevők

A Játékban NEM vehetnek részt a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói, valamint egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói.

2.3 A játék időtartama

A sorsolásban azok a járékosok vesznek részt, akik 2016. június 4-én 23:59-ig kitöltik a "Nyerj egy Mistrall kobakot a CASCO-tól" űrlapot.

A sorsolás eredményét 2016. június 6-án 16:30-ig közli a nyertesekkel a nyereményjáték szervezője.

3. A játék lefolyása, nyeremény

3.1 Nevezés

A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik: A Játékos kitölti a "Nyerj egy Mistrall kobakot a CASCO-tól" űrlapot. 

3.2 Nyeremény

A nyeremény (1 db kék Mistrall kobak a CASCO-tól) "Nyerj egy Mistrall kobakot a CASCOtól" űrlap kitöltői között sorsolja ki a szervező.

3.3 A nyeremény átvétele

A győztes Játékost a "Nyerj egy Mistrall kobakot a CASCOtól" űrlapon megadott e-mail címen értesítjük. A Főnyeremény másra át nem ruházható és készpénzre nem váltható. A nyertes Játékos a feladó e-mail címére köteles az Értesítés kézhezvételét követő 3 munkanapon belül visszaigazolni az Értesítést. Amennyiben a nyertes Játékos a fenti határidőn belül az Értesítést nem igazolja vissza, úgy a Szervező tartalék nyertest jelöl ki.

3.4 Hozzájárulás

A Játékos részvételével elismeri, hogy teljes körűen megismerte és megértette a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.

4. Adatkezelés

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Pegazus Online Média Kft. a játékosok személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye, és a jelen játék lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá marketingtevékenysége során felhasználja.

2016.05.27. Lovasok.hu

 

Hozzászólások