Láttál már lovat kalapban?

Beatrice yorki hercegnő kedvenc kalapkészítőjének lovak álltak modellt legújabb kollekciójának bemutatásához. 

Még 6 képünk van a kalapot viselő lovakról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.


Rosie Olivia kalapkészítő nem idegen az angol felső osztálybeliek körében, hiszen Beatrice hercegnő, a hercegi család és Pippa Middleton is a kliensei között vannak. Legutóbb egy igencsak vakmerő vállalkozásba kezdett, és igencsak szokatlan fotósorozatával nagy figyelmet keltett. Különleges kalapjai ezáltal újfajta megközelítésbe kerültek. Az azonban korántsem biztos, hogy a modellek szívesen lecserélnék kikötőfékjeiket ezekre a stílusos fejfedőkre.

„Olyan jól festettek a lovak a kalapokban!” – mondja Rosie Olivia, aki a „ragyogóan bizarr” jelzővel írta le a fotózást. Olivia szerint a kalapos lovai eséllyel indulnának pénteki Ladies' Day legstílusosabb résztvevői megtisztelő címért.

„Időm nagy részét azzal töltöttem, hogy valami furcsát, de ugyanakkor bámulatosat tervezzek a divatot követő nőknek, de soha nem gondoltam volna, hogy kalapjaimat egyszer lovakon látom majd viszont.” – vallotta be a tervező.

Még 6 képünk van a kalapot viselő lovakról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

A szokatlan fotósorozat megálmodója a Venture Photography cég volt, mely a fotózásra egy mobil stúdiót állított fel a a Red House Stables-ben. „Még soha nem fotóztam kalapot viselő lovakat”- jegyezte meg Richard Mayfield, a Venture Photography kreatív igazgatója. „És nyugodtan kijelenthetjük, hogy valószínűleg nem is lesz újra hasonló fotózásunk.”

Habár a lovaknak nem lesz lehetőségük arra, hogy a versenypályán is bemutassák kalapjaikat, Rosie Olivia munkái minden bizonnyal láthatóak lesznek majd a pálya melletti lelátókon.

2014.05.06. Sebestyén Dóra, Lovasok.hu
Forrás: dailymail.uk
Frissítve: 2017.03.30.

Hozzászólások