Nyergek, csizmák és kobakok ezrei randevúznak Kölnben

Vasárnap ismét megnyitja kapuit a Spoga Horse, a világ egyik legérdekesebb és legnevesebb lovas szakmai kiállítása Kölnben. Itt dől el, hogy milyen termékeket találsz majd a lovasboltok polcain a következő őszi-téli szezonban.

Még 16 képünk van a Spoga Horse kiállításról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Január 31. és február 2. között ismét a Spoga Horse szakkiállításon adnak egymásnak találkozót a lovas ágazat képviselői. Ezúttal is teltház lesz, mintegy 22 ország 150 kiállítója mutatja be régi és új termékeit, valamint legújabb fejlesztéseit itt, a lovassportok, lovas trendek és újdonságok vezető nemzetközi szakkiállításán. Az egészen új és friss kisvállalkozásoktól kezdve a legnagyobb márkákig a lovas ágazatban érdekelt gyártók széles spektruma felvonul.

Minden megtalálható itt, ami a lovagláshoz, lótartáshoz szükséges, a lovasruházattól kezdve a védőfelszereléseken, lovaglócsizmákon, nyergeken és más lófelszereléseken, ápolási termékeken át – de semmi nem eladó. A Spoga Horse ugyanis nem egy hagyományos értelemben vett vásár, hanem az a színtér, ahol a gyártók és a kereskedők új kapcsolatokat építhetnek.

A kiállítóknak idén első alkalommal lesz lehetőségük arra, hogy termékeiket igazi, élő lovakon is bemutassák a közönségnek. A divatbemutatókon 13 kiállító vonultatja fel legújabb kollekcióit, a szakmai előadásokon pedig az ágazat legelismertebb szakemberei nyújtanak útmutatást a közösségi média, a Google és a marketing útvesztőiben.

Még 16 képünk van a Spoga Horse kiállításról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Spoga Horse lovas kereskedőknek szóló, évente kétszer megrendezett szakmai kiállítás. Itt mutatják be a következő szezon lovas termékeit, újdonságait.
A kiállított termékeket kizárólag nagy tételben lehet megrendelni, helyben vásárlásra NINCS lehetőség.

2016.01.25. Forrás: Spoga Horse 

Hozzászólások