Kristály hintaló egy Aston Martin áráért

Te mivel lepnéd meg magadat, ha unatkozó milliomosként lenne elszórható 100.000 angol fontod? Egy Aston Martint vásárolnál, vagy inkább egy 82.000 Swarovski kristállyal kirakott hintalovat? 

Bizonyára sokakat foglalkoztat ez a kínzó dilemma, és az így kínálkozó piaci rést kihasználva rukkolt elő új közös termékével két angol vállalkozás. Amíg más cégek exkluzív okostelefonokat vagy luxuskocsikat díszítenek Swarovski kristállyal, addig ők inkább egy hintalovat választottak

A különlegesen csillogó luxushintaló festett tölgyből készült és 82.000 darab Swarovski kristály díszíti. Az almázott szürke paci ára 98.400 angol font, tehát több mint 33 millió forint. Nos, ezért az összegért nem hogy hintalovat, de akár egy új Aston Martin Vantage V8S sportautót is lehet kapni.

A Crystal névre hallgató hintaló természetesen káprázatos jelenség, és micsoda megkönnyebbülés: a leendő gazdi akár lószerszámot is rendelhet hozzá a neki leginkább tetsző színben.

Crystal a tervezők szándéka szerint az első új generációs hintalovaik sorában, és hamarosan egy hasonlóan extravagáns zebra és egy unikornis követheti.

A kristály hintalovat készítő cég egyébként számos hírességnek készített már hintalovat, például Madonnának vagy Paul McCartney-nak is. Legutóbb, 2014-ben György herceg kapott egy 4000 font értékű zebra hintalovat karácsonyra. 

2016.10.17. Forrás és fotó: Daily MailStevenson Brothers Rocking Horses

Hozzászólások