A fél világ focit néz, a lovasok pedig…

A végéhez közeledik a Labdarúgó Európa-bajnokság, vasárnap este kiderül, mely ország csapata uralja a kontinenst. A hét utolsó napján vaLÓszínűleg még azok is a foci döntőt fogják nézni, akik egyébként nem kedvelik ezt a sportot. Kivéve a lovasok. Mert nekik ilyenkor is akad más dolguk.

De hogy micsoda? Nos, rengeteg halaszthatatlan tennivaLÓjuk oka a foci EB alatt elsősorban az volt, hogy igyekeztek mindenféle lovas tevékenységre kihasználni a család és a nem lovas barátok lanyhuló figyelme által felszabaduLÓ időt. Nézzük tehát, hogy mivel teltek a lovasok napjai az elmúlt egy hónapban, illetve hogy mivel töltik majd a döntő meccs estéjét.

Napnyugtába nyúló lovaglások

Eddig sem töltöttél sok időt a lovardán kívül, de az utóbbi egy hónapban a focimeccsek miatt fel sem tűnt a hiányod odahaza, így még több idő jutott a lovakra és a lovaglásra. Használd ki a hátralévő nyugis órákat, mert vasárnap vége az EB-nek, a foci VB-re pedig még két évet várni kell. 

Versenyről versenyre

Ha úgyis mindenki meccset néz, akkor igazán nem lehet probléma, ha te valamilyen lovas rendezvényen töltöd a hétvégét.

Indulhat a lovas mozi!

Végre büntetlenül megnézhetted az összes olyan megható (családod és nem lovas barátaid szerint giccses) lovas filmet, amiket máskor mindig leszavaznak. Még egyszer utoljára elő a nasival és a zsebkendőkkel, kezdődhet a lovas filmdélután!

Lovas filmek, előzetesek, filmajánLÓk:

1222 lovas videó 22 kategóriában:

Szerezd be a legfontosabbakat

Már időtlen idők óta vágytál egy új nyeregalátétre? Ideje volt vásárolnod egy új, csinos lovaglónadrágot? Vagy azt a gyönyörű strasszköves kantárt a lovadnak? Ha ügyes voltál, most kihasználhattad az alkalmat, hogy felfrissítsd fel gardróbotokat. Ha pedig szemezel még valamivel, vasárnap estig senkinek sem fog feltűnni, ha megrendelsz ezt-azt.

Rend és tisztaság

Végre van idő a nyerges alapos kitakarítására, a lófelszerelések és lovaglócsizmák kisuvickolására.

Végre nagymosás!

Ilyenkor aztán tényleg senkinek nem tűnik fel, ha végre arra használod a mosógépet, ami máskor is a legfontosabb funkciója lehetne: az nyeregalátétek és fáslik mosására. 

Lovas baráti est

Végre van idő összeülni a lovas barátaiddal és megbeszélni a legutóbbi versenyek eseményeit, kicserélni a legfrissebb pletykákat, netán kibeszélni egymás lovait. Már "csak" annyi a teendőd, hogy találj egy csendes, focimentes övezetet, ahol nyugodtan tudtok beszélgetni – kiabáló szurkolók nélkül.

Lóvásárlás

Nos, ha lovat vennél, jobb, ha még a foci EB hajrájában lecsapsz a kiszemelt patásra. Hidd el, a családod észre semi fogja venni.

Te milyen lovas programokkal töltötted a foci EB miatt felszabaduló időt?

2016.07.07.

Hozzászólások