Spoga: ahol minden a ló körül forog

Németországban a lovassportok világvásárát, a márciusi EQUITANA-t a SPOGA Horse kiállítás előzi meg. Az évente két alkalommal megnyíló kiállítás a lovaglással és lótartással kapcsolatos iparágak, gyártók és kereskedők fontos találkozási pontja. A SPOGA Horse ezúttal 18.800 négyzetméteren, 180 kiállító részvételével mutatja be a legújabb lovas termékeket.

A Spoga Horse célközönsége nem az átlagos lovas vagy lótartó, itt a gyártók, kereskedők, eladók és viszonteladók adnak találkozót egymásnak. Az érdeklődők marketingszakemberek, trénerek és tanácsadók segítségével, vezetésével oszthatják meg ötleteiket, tapasztalataikat, s egyben hasznos tippeket is kaphatnak termékeik, szolgáltatásaik minél előnyösebb bemutatásához, megismertetéséhez és értékesítéséhez.

A mérleg másik oldalán álló lovasok keveset érzékelnek ennek fontosságából, pedig az általuk is ismert és kedvelt márkák vagy termékcsaládok bevezetéséhez, s az ismertség fenntartásához elengedhetetlenek az ilyen jellegű rendezvények.

A Spoga egyik fő attrakciója az ízig-vérig lovas divatbemutató, ahol már a következő szezon újdonságaival, trendjeivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A 13 résztvevő kiállító több alkalommal is felvonultatja modelljeit.

Mielőtt irigykedni kezdenél, jó ha tudod, hogy a kiállításon a "mindent a szemnek, semmit a kéznek elve érvényesül, vásárlásra tehát nincs lehetőség. (Ezzel szemben a márciusi EQUITANA-n már nem csak gyönyörködni, de vásárolni is lehet majd.)

57 nevezőből kerül majd kiválasztásra az Év Lovas Kereskedője, a megmérettetésben résztvevő kiállítók több számban is indulnak az elismerésért. Szakmai zsűri díjazza az elmúlt esztendő legjobb, újonnan nyílt lovas áruházát, a legjobb lovas webshopot, a legjobb, egy szolgáltatásra vagy termékcsoportra specializált eladót, sőt, a legszebben, vagy éppen leginkább vevőcsalogató módon berendezett lovas üzletet is. Ami a résztvevők számára komoly presztízs, az a vásárlóik számára egyben garancia.

A VIP Club bemutatóinak keretében élőben mutatkoznak be újdonságaikkal a kiállítók. Az első ízben bemutatásra kerülő ló- és lovasfelszereléseket élőben, lovak és lovasok közreműködésével ismerhetik meg az érdeklődők

A KEP Italia standja a 2015-ös SPOGA-n. A kiváló minőségű, olasz kobakok már hazánkban is kaphatók. Válogass a KEP Italia kobakok közül a Lovas Piactéren.

A kiállításon több szekcióban mutatkoznak be a kiállítók:

 • lovasruházat, lótakarók, nyeregalátétek, fülvédők, stb.
 • lovasfelszerelések
 • lóegészségvédelem, takarmányozás
 • nyergesáru, bőráru, lószerszám
 • istállófelszerelés, tartástechnológia, lószállítás
 • ajándéktárgyak
 • lovaságazat
 • lovas szolgáltatók ajánlatai

SPOGA Horse

 • Helyszín: Kölnmesse GmbH (Messeplatz 1, 50679 Köln)
 • Időpont: 2017. február 5-7.
 • További részletek: www.spogahorse.com

A SPOGA Horse kiállításra a Lovasok.hu is meghívást kapott. Februárban tehát igyekszünk bemutatni nektek a rendezvény legérdekesebb, legizgalmasabb termékeit, újításait. S ha velünk tartasz az EQUITANA-ra, ott élőben is láthatod, tapinthatod és akár meg is vásárolhatod a 2017-es év legmenőbb, legdivatosabb, legpraktiksuabb lovascuccait!

Az egyik legkényesebb, s egyben legérdekesebb probléma a helyesen illeszkedő nyereg kiválasztása. Az erre megoldást nyújtó eszközöket, műszereket is láthatták az érdeklődők a Spogán

.

A SPOGA Horse lovas kereskedőknek szóló, évente kétszer megrendezett szakmai kiállítás. Itt mutatják be a következő szezon lovas termékeit, újdonságait. A kiállított termékeket kizárólag nagy tételben lehet megrendelni, helyben vásárlásra NINCS lehetőség.

2017.01.16. Andics Bernadett, Lovasok.hu
Forrás: Spogahorse.com
Fotók: Horseshape.com, Dressage-international.com

Hozzászólások