Ópusztaszeren, a MOGY-on jártunk – az internet olykor akadozott, de a lovak és a rendezvény magával ragadóak voltak!

A kedvezőtlen időjárás ellenére minden főprogramot megtartottak a 2019-es Magyarok Országos Gyűlés rendezvényen. Az ágyú dörrenéstől rendületlen lovasok, díszes ruhába öltözött csikósok, íjászok és sok-sok hagyományőrző gondoskodott az érdeklődő vendégek szórakoztatásáról.

Örömmel tölt el bennünket, hogy ilyen sok Lovasok.hu Olvasónkkal találkozhattunk az idén hetedszerre megszervezett rendezvényen, mely rengeteg szórakozási lehetőséget tartogatott mindazoknak, akik velünk tartottak. A hétvégén többször igyekeztünk cikk formájában is tudósítást adni, azonban az internet nem volt partner ebben. Talán az élet ezzel is azt akarta megmutatni, hogy néha jobb felnézni a laptopból-mobilból és átélni azt, ami előttünk van. Mert, hogy volt esemény bőven!

Az emlékcsata köré számtalan kikapcsolódási lehetőség fonódott. Akiket az eső eltántorított a pénteki, szombati napon, a vasárnapi záróeseményen pótolhatták az élményeket: tematikus sátrak, előadások, íjász- és airsoft pálya, sólyomsimogatás és sok-sok színes program várta a látogatókat.

Íme a 2019-es MOGY rendezvény képekben:

2019.08.05. Frisch Andrea, Botos Boglárka
Képek: Frisch Andrea

Hozzászólások