Hirdess vagy regisztrálj és nyerj EQUITANA lovas kalandot

Hunyd le a szemed és képzelj el egy 9 napon át tartó lovas show-t kiállítással, vásárral. Képzeld el, hogy részese lehetsz másodmagaddal. És most jöjjön a vaLÓság: az álmod valóra válhat! Ha feladsz egy hirdetést a Lovasok.hu-n március 10-ig, vagy feliratkozol hírlevelünkre, a Tiéd lehet egy háromnapos vásárbelépő az EQUITANA-ra kétfős, kétéjszakás szállással és HOP TOP Show belépővel.

EQUITANA 2017 | Utazás | Játék Programok | Hírek | Show | Belépő | Vásár | Ménbemutató

Fődíj: vásárbelépő három napra és szállás két éjszakára

2017. március 10-ig és nyerd meg a fődíjat:

  • három napra szóló vásárbelépőt az  EQUITANA-ra két fő részére
  • belépőt a HOP TOP Show-ra két fő részére
  • szállást két főnek két éjszakára Essenben

De ha szerencséd van, a Tiéd lehet 8 heti nyereményünk egyike, egy Lovasok.hu baseball sapka!

Fedezd fel a lovas világ újdonságait Essenben 2017. március 18-26. között, tekintsd meg a tematikus lovas napok fantasztikus programjait és ne hagyd ki a HOP TOP Show lélegzetelállító esti műsorát sem. Vár a Lovassportok Világvására, az EQUITANA!

Belépő ingyen? IGEN!
Utazz az EQUITANA-ra a Lovasok.hu-val és a 3 napos vásárbelépőt ajándékba kapod!
 

Eladó lovad hirdetésével most nyerhetsz

Adj fel eladó ló vagy fedezőmén hirdetést 2017. március 10-ig a Lovasok.hu-n és tölts fel hozzá fotókat, videókat. Majd dőlj hátra és fogadd az érdeklődők hívásait. Nem kell sokáig várnod, a képpel meghirdetett lovak ugyanis 2,5x nagyobb eséllyel, 150 nappal hamarabb kelnek el, mint kép nélkül új gazdát keresők.

Ha nincs ló, lovascucc is jó!

Ló helyett ló- vagy lovasfelszerelésed van? Most eladó lovasfelszereléseddel is nyerhetsz. Ha március 10-ig feladsz egy hirdetést a Lovas Piactéren, ugyanúgy részt veszel a sorsolásban. Ne feledd: a fődíj vásárbelépő az EQUITANA-ra, a Lovassportok Világvásárára és a HOP TOP Show-ra, valamint szállás két főnek két éjszakára Essenben!

Minden hirdetéssel növeled az esélyed

Minden egyes feladott hirdetéssel növeled az esélyeidet, hogy a Tiéd legyen a vásárbelépő az EQUITANA-ra, a Lovassportok Világvásárára és a HOP TOP Show-ra, valamint szállás két főnek két éjszakára Essenben.

+1 tuti tipp, hogy Tiéd legyen a főnyeremény:

Még nem iratkoztál fel a hírlevelünkre? Pedig érdemes, hiszen első kézből értesülhetsz a lovas világ legújabb híreiről – ráadásul még nyerhetsz is. Nincs más teendőd, mint feliratkozni a Lovasok.hu hírlevelére, és máris megadtad az esélyt magadnak, hogy a Tiéd legyen a vásárbelépő az EQUITANA-ra, a Lovassportok Világvásárára és a HOP TOP Show-ra, valamint szállás két főre és két éjszakára Essenben.

Játékszabályzat >>

Nem az idei az első eset, hogy egy szerencsés lóbarát belépőt nyerhet az EQUITANA-ra: 2011-ben is szerveztünk egy játékot, melyet Gáspár Ágnes nyert meg. Ő is azt mondja, tényleg felejthetetlen élmény az EQUITANA, a Lovassportok Világvására.

Tovább Gáspár Ágnes beszámolójához >>

2017.01.19. Lovasok.hu

Hozzászólások