Lovasok.hu
  

Őszi western lovastábor a Texas Ranch-en
Idén is lesz őszi western lovastábor 2016. október 31. és november 4. között a Budakeszin található Texas Ranch-en. Ha vadnyugati hangulatban szeretnéd eltölteni az őszi szüneted, akkor itt a helyed! Téged is várnak a lovarda patásai.

  • Időpont: 2016. október 31-november 4.
  • Helyszín: Texas Ranch, 2092 Budakeszi, Pátyi út

A Texas Ranch célja a természet, a lovak, a lovaglás és a lovassportok megszerettetése és elérhetővé tétele mindazoknak, akik kedvelik a természetet és vonzódnak az állatokhoz. A tábor alatt a gyerekek elsajátíthatják mindazt az elméleti és gyakorlati tudást, ami a biztonságos lovagláshoz és az állatok megértéséhez nélkülözhetetlen. A lovaglás mellett érdekes és változatos szabadidős, kulturális és élményekben gazdag tevékenységek teszik teljessé a tábort, melyeket maximálisan a gyerekek igényeihez igazítanak a szervezők.

Már 15. éve működnek a ranch-en a közkedvelt gyermek lovastáborok, amik szakképzett és gyermekszerető oktatók felügyeletével zajlanak (akik természetesen az összes szükséges engedéllyel rendelkeznek.) A hatóságok által folyamatosan ellenőrzöttek a táborok; a szülők így biztosítva vannak róla, hogy gyermekeik a legjobb helyen és biztonságban élvezhetik a programokat.

2001 óta minden nyári és őszi szünetben élvezhetik a fiatalok a lovastáborokat a Texas Ranch-en, ahol sokszor életreszóló barátságok szövődnek a ló szeretete által. A gyerekek a lovagláson kívül elsajátíthatják a lóval kapcsolatos alapismereteket is - állandó felügyelet mellett.

Jelentkezési korhatár

  • 5-18 éves kor

A lovastudás nem követelmény, mindenkit a saját lovaglótudása szerint, egyénileg oktatnak a tábor során.

A tábor napközis, reggel 08:00 órától délután 17:00 óráig lehetnek a ranch-en a gyerekek.

Részvételi díj

  • 35.000 Ft/5 nap
  • 8.000 Ft/1 nap

Jelentkezés, további információk

  • Telefon: +36 30 938 9188 (Stekler Erika)
  • Honlap: Texasranch.hu (a "Lovastábor" fül alatt)

Elérhetőségek

Honlap: Texasranch.hu

2016.10.21. Texas Ranch

Időpont:

2016 Október 31. - November 4.
Helyszín:

TEXAS RANCH

Magyarország (Pest megye)
2092 Budakeszi, Hrsz. 0147.
Hozzászólások:


Közelgő események:
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 24.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 31.
  • Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show
    Május 4. - 6.

 
Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Vetashop webáruház   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés