Lovasok.hu
  

V. FSZK Nyílt nap a Hilltop Farmon
A Fiatal Szabadidomítók Közössége idén ismét a gödöllői Hilltop Farmon rendezi meg nyílt napját. Tanuld meg Te is, hogyan építhetsz ki egy bizalmon alapuló kapcsolatot lovaddal.

  • Időpont: 2016. augusztus 28.
  • Helyszín: Hilltop Farm, 2100 Gödöllő, Repülőtéri Út 0117/ 15 hrsz.

A Fiatal Szabadidomítók Közössége idén is megrendezi hagyományos nyílt napját, ezúttal Gödöllőn, a Hilltop Farmon, 2016. augusztus 28-án, 10 órai kezdettel.

A szabadidomító közösség célja, hogy szervezett fellépések és oktatások keretében, valamint egész életükkel példát mutatva, minden élethelyzetben (terepen, versenyen, bemutatón stb.) tanítani, hogy a lovasoknak egy célja legyen: elérni a kiegyensúlyozott ló-lovas kapcsolatot, a szabad akaratból együtt dolgozó partnerséget, az erőszak nélkül irányítható, átengedő lovat, a kölcsönös tiszteleten és bizalmon alapuló kapcsolatot, akár eszközök nélkül, határok nélkül!

A nyílt nap előadása arról fog szólni, hogy mit érdemes tudni lótulajdonosoknak illetve leendő gazdáknak a lótartásról: kezdve a ló-lovas természetes igényeitől, az ebből fakadó problémákon át, egészen a helyes lovaglásig.

A „suttogók” képesek megérteni a lovak nyelvét. Ehhez nem kell, hogy különleges képességed legyen, csupán meg kell tanulnod lovak módjára gondolkozni, hogy társad legyen egy életen át. Ennek elsajátításához nézd meg a Fiatal Szabadidomítók bemutatóját és válj Te is természetes lovassá!

Kreatív pályázat

Légy kreatív és készíts grafikát, festményt, montázst, vagy bármilyen egyedi alkotást a “A lovam a tükröm!” című témában. Minden olyan pályázott mű, amely eléri a 80 lájkot annak lehetősége nyílik arra, hogy kint legyen az augusztus 28-i 5. FSZK Nyílt napi kiállításon, illetve a bekerült alkotók közül kerül ki az a 3 szerencsés ember, akik ajándék nyereménytárgyakkal is gazdagodhatnak, amelyet a pályázók személyesen tudnak átvenni a rendezvényen.

A beküldési és lájk gyűjtés lehetőségének határideje: 

2016. augusztus 21., 23:59

Tovább a FSZK Facebook oldalára>>

Az alábbi e-mail címre várják a szépen befotózott, nagy felbontású pályaműveket: info@fiatalszabadidomitok.hu

Életkor nem számít, a bírák a kreatív ötletet és a téma helyes és szép megjelenítését fogják értékelni és eszerint dönteni.

Elérhetőségek

2016.07.29.
Forrás: fiatalszabadidomitok.hu

Időpont:

2016 Augusztus 28.
Helyszín:

2100, Gödöllő (Pest megye - Magyarország)
Repülőtéri Út 0117/ 15 hrsz.
Galéria:

Hozzászólások:


Közelgő események:
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 17.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 24.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 31.
  • Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show
    Május 4. - 6.

 
Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Vetashop webáruház   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés