Lovasok.hu
  

Szabadidomító nap a Bottyán Equusnál
A szabadidomítás egy olyan válfaja a természetes lókiképzésnek, ahol szerepet kapnak az extra, show-szerű elemek is, de ugyanakkor az alapvető képzési skála és ló-ember közti bizalmi kapcsolat is megvan, sőt tökélesedik. Erről láthatsz bemutatót 2015. május 16-án Őrbottyánban.

  • Időpont: 2015. Május 16. 14:00
  • Helyszín: Őrbottyán, Erkel Ferenc utca 0246/1

1 nap, 6 ló, 6 lovas... Nyers ló, félős ló, bizalmatlan ló, tiszteletlen ló, domináns ló: lószemélyiségek különböző problémákkal. A Fiatal Szabadidomítók Közösségének tagjaimost gondjaikba veszik erre a napra a régóta "munkától megkímélt" lovakat, hogy egy rögtönzött edzés keretében bemutassák a szabadidomítás alapjait, gyors és sikeres eredményeit.

Célunk, hogy megismertessük a hazai lovas világgal a mi lovas világunkat, a lovak gondolkodását, nyelvezetük megtanulásának módját és ennek sikeres használatát a mindennapokban. Fontos küldetésünknek tartjuk továbbá, hogy őszintébbé tegyük a lovak és lovasok életét, hogy egy félreértésmentes közös utat járhassanak, hogy a problémák megoldódjanak, hogy lovaink kibontakozhassanak mellettünk.

Lószemélyiségek különböző problémával, ám a Fiatal Szabadidomítók Közösségének tagjai most gondjaikba veszik erre a napra a régóta "munkától megkímélt" lovakat, hogy egy rögtönzött edzés keretében bemutassák a szabadidomítás alapjait, gyors és sikeres eredményét.

Szabadidomítás során:

  • olyan kiképzést láthatunk,mely egy sokkal természetesebb és a ló számára könnyebben érthető, a lovas számára is rövid idő alatt elsajátítható módszer.
  • nem kell a lovak kezelése során fellépett problémák ellen hosszasan küzdeni.
  • cél, hogy ne legyenek problémák, csak egy őszinte, bizalmon alapuló kapcsolat.
  • úgy válthatjuk valóra lovas álmainkat, hogy ne legyünk határok közé szorítva.

Május 16-án a Bottyán Equus menhely lovaival tartunk látványos előadást arról, milyen az újrakezdés.

Támogatói jegy: 1000 Ft, amivel hozzájárulsz a menhely fenntartásához, lovak gondozásához és tartási költségeikhez - ezúton is köszönjük a részvevőknek az adományt!

Május 16-án 14:00 órától várunk mindenkit szeretettel Őrbottyánba!

Elérhetőségek:

E-mail: info@fiatalszabadidomitok.hu
Weboldal: www.fiatalszabadidomitok.hu/
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1570303386556743/

Időpont:

2015 Május 16. 14:00 20:00
Helyszín:

2162, Őrbottyán (Pest megye - Magyarország)
Erkel Ferenc utca 0246/1
Hozzászólások:


Közelgő események:
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 24.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 31.
  • Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show
    Május 4. - 6.

 
Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Vetashop webáruház   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés