Lovasok.hu
  

Nyílt nap Gyula Vezér Lovasbirodalmában
Egy igazán színes, szórakoztató nyílt nappal készül Gyula Vezér Lovasbirodalma a Nyitott Lovardák Programsorozat keretein belül május 28-án. Kár volna kihagyni, hiszen a lovaglás lehetősége mellett fegyverbemutató, solymászat, vitézi próbák és kutyás bemutató is tarkítja majd a programokat.

Gyula Vezér Lovasbirodalma május 28-án vasárnap délelőtt 10 órától 17 óráig mindenkit szeretettel vár, aki ingyen lovagolna egyet.

Kipróbálható kategóriák:

  • 15 perc lovaglás futószáron 
  • 5-7 perc lovaglás vezetőszáron

A birodalom lovasai az osztálylovaglásról bemutatót tartanak.

További ingyenes programok:

  • XVI. századi fegyverbemutató
  • solymászat
  • vitézi próbák
  • kézműves foglalkozások
  • kutyabemutató

A helyszínen számos finomság vásárolható (bogrács, kemencében sült pizza, grillsajtok, italok...stb.) Gyulavezér Lovas birodalmában a parkolás ingyenes.

Gyula Vezér Lovasbirodalma

A lovasbázis a Balaton-felvidék legnyugatibb részén helyezkedik el, Magyarország egyik legszebb, legváltozatosabb tájegységén, a tapolcai-medencében. Geológiai értékei a vulkanikus tanúhegyek: Badacsony, Gulács, Tóti-hegy, Csobánc, Haláp, Véndek-hegy, Szent György-hegy és Szigliget hegyei.

Ezen a tanúhegyekkel övezett területen fekszik Gyulakeszi, amely közvetlenül a Csobánc-hegy lábánál, a Káli-medence bejáratánál helyezkedik el, kiváló lehetőségeket adva a természet szerelmeseinek és a lovassportot kedvelőknek. Az itt található lovak többségében kisbéri félvérek, melyek magas szinten belovagoltak, kezdő és haladó lovasok sportcéljaira egyaránt alkalmasak.

Elérhetőségek:

Németh Gyula
Tel.: +36-20/931-7446
gyulavezer@vazsonykom.hu
Mészáros Zsuzsanna
Tel.: +36-20/973-5745
gyulavezer@vazsonykom.hu

Nyitott Lovardák Programsorozatban résztvevő partner lovardák előre meghirdetett időpontban vagy időpontokban ingyenes lovaglási lehetőséget biztosítanak, illetve adottságaiknak megfelelően egyéb lovas és szabadidős programokat szerveznek az odalátogatók számára. Ezáltal nem csupán a lovaglás oktatást, hanem lovastáboraikat, lovastúráikat és egyéb lovas szolgáltatásaikat is reklámozhatják a pozitív élménnyel feltöltődő lelkes látogatóknak. A programsorozatot országos és helyi médiák bevonásával hirdetjük meg, hogy minél többen szerezzenek tudomást a nyílt napokról.

2017.04.27.
Forrás és fotók: Gyula Vezér Lovasbirodalma

Időpont:

2017 Május 28. 10:00 17:00
Helyszín:

Gyula Vezér Lovasbirodalma

Magyarország (Veszprém megye)
8286 Gyulakeszi, Csobánchegy 050/4 Hrsz.
Hozzászólások:


Közelgő események:
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 24.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 31.
  • Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show
    Május 4. - 6.

 
Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Vetashop webáruház   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés