Lovasok.hu
  

Nyílt nap a Szilaj Lovas Parkban
Tudtad, hogy a lovaglás fogyaszt, ellazít és boldoggá tesz? Tapasztald meg az élményt ingyen a Szilaj Lovas Parkban május 1-jén a 2017-es Nyitott Lovardák programsorozat keretein belül. Ráadásul, ha aznap foglalod le helyed valamely lovastáborukra, akkor 15 százalék kedvezményt kapsz az árából. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

 • Időpont: 2017. május 1.
 • Helyszín: Szilaj Lovas Park Csomád, Fő út
 • Lovaglás: díjtalan

Információk a nyílt nappal kacsolatban:

 • A részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött, jelentkezni az info@szilajlo.hu email címen lehet
  Délelőtt 11-től 16 óráig várják a vendégeket a lovas parkban
 • Lovaglási lehetőség: futószáron vagy vezetett lovon, 10-15 perc/fő
 • Minimum 2 éves kortól lehet lóra ülni
 • Szükséges felszerelés: hosszú nadrág, zárt cipő

A lovarda a nyílt nap keretein belül kisállat simogatóval kedveskedik a vendégeinek.

Továbbá 15% kedvezményt biztosít a táborok árából a lovas park annak, aki aznap lefoglalja a helyét!

Szilaj Lovas Park

Két, immár legendás pónival, Bambival és Szilvikével kezdődött a Szilaj Lovas Park élete 8 évvel ezelőtt. Mára többszöri költözés után 8,5 hektáros birtokon, hatalmas legelőkkel, önitatóval felszerelt bokszokkal, igény szerinti bértartási lehetőségekkel várják négylábú ügyfeleiket. A gazdiknak könnyű megközelíthetőséget, körkarámot, homokos és füves pályákat, díjlovas négyszöget, ugrópályát, fedeles lovardát, remek tereplovaglási lehetőséget, öltözőt, társalgót és sok-sok lószerető barátot ajánlanak. 

Még nem is ültél lovon? Sebaj! Náluk mindent megtanulhatsz a lovaglásról és a lovakról magasan képzett, barátságos oktatóiktól. Várnak minden lókedvelő felnőttet és gyermeket már 2 éves kortól egyesületükbe, ahol akár versenyálmaid is teljesülhetnek.

A Nyitott Lovardák Programsorozatban résztvevő partner lovardák előre meghirdetett időpontban vagy időpontokban ingyenes lovaglási lehetőséget biztosítanak, illetve adottságaiknak megfelelően egyéb lovas és szabadidős programokat szerveznek az odalátogatók számára. Ezáltal nem csupán a lovaglás oktatást, hanem lovastáboraikat, lovastúráikat és egyéb lovas szolgáltatásaikat is reklámozhatják a pozitív élménnyel feltöltődő lelkes látogatóknak. A programsorozatot országos és helyi médiák bevonásával hirdetjük meg, hogy minél többen szerezzenek tudomást a nyílt napokról.

Elérhetőség

Telefon: +36 20 444 9473
Honlap: Szilajlo.hu

2017.04.12. Szilaj Lovas Park
Fotó: Szilaj Lovas Park

Időpont:

2017 Május 1. 11:00 16:00
Helyszín:

Szilaj Lovas Park

Magyarország (Pest megye)
2161 Csomád, Fót- Csomád országút 17-18 km kő között
Hozzászólások:


Közelgő események:
 • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 24.
 • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 31.
 • Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show
    Május 4. - 6.

 
Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Vetashop webáruház   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés