Lovasok.hu
  

Nagykanizsai Nemzetközi és Országos Lovastusa Minősítő Verseny
2016. július 1-3. között Nagykanizsán tizenkilencedik alkalommal rendezik meg a Nemzetközi és Országos Lovastusa Minősítő Versenyt, ahol a résztvevők a legnehezebb lovassportban bizonyíthatják, hogy ki a legsokoldalúbb ló-lovas páros. Ha bírod az adrenalinnövelő lovas programokat, ott a helyed! A belépés ingyenes.

  • Időpont: 2016. július 1-3.
  • Helyszín: Nagykanizsa, Csónakázó-tó
  • Belépés: ingyenes

A lovastusa a legkomolyabb kihívást jelenti a lovassportok között, hiszen igen magas szintű sokoldalúságot követel ló és lovas részéről egyaránt. Három napon keresztül, három különböző versenyrészből kell teljesíteniük: díjlovaglásból, természetes akadályokkal tűzdelt tereplovaglásból és díjugratásból.

A hétvégén nem csak a hazai lovastusa mezőnye költözik a nagykanizsai Csónakázó-tóhoz, hiszen július 1-3. között már a tizenkilencedik ilyen jellegű versenyét rendezi a Kanizsa Lovasklub.

Programtervezet

  • 2016.07.01. péntek - Díjlovaglás
  • 2016.07.02. szombat - Tereplovaglás
  • 2016.07.03. vasárnap - Díjugratás

A szervezők az idei évben ismét tartogatnak meglepetéseket a résztvevők számára. Ezúttal egy újfajta akadállyal, a zöldséges asztallal készülnek versenyzőknek.

A gépkocsikat a kijelölt parkolókban kell elhelyezni, innen a verseny helyszíne kb. 5-10 percnyi sétára van. Érkezés előtt érdemes tájékozódnod a verseny területének kialakításáról.

Az érdeklődőket reggel 7 órától este 11 óráig hideg-meleg ételekkel és frissítő italokkal várják a díjugrató pálya sarkánál található központi büfében. A verseny közben az egyes kategóriák között rövid szüneteket iktatbak be a szervezők, ezek alatt kiegészítő programokkal várnak Téged.

Elérhetőségek
Kanizsa Lovasklub
Telefon: +36302248059
E-mail: oc@eventing.hu

2016.06.21.
Forrás: eventing.hu
Fotó: eventing.hu
 

Időpont:

2016 Július 1. - 3.
Helyszín:

Nagykanizsa (Zala megye - Magyarország)
Hozzászólások:


Közelgő események:
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 24.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 31.
  • Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show
    Május 4. - 6.

 
Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Vetashop webáruház   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés