Lovasok.hu
  

Találkozz velünk az AGROmashEXPO-n és nyerj
El tudnál költeni 1 millió forint lovascuccokra? Ha a válasz igen, akkor irány az Agromash! Keresd a Lovasok.hu csapatát január 24-27. között a Hungexpo II-es sátrában a 4-es standnál. Ha még nincs Klubkártyád, regisztrálj a helyszínen és nyerj 1.000.000 Ft értékű lovas vásárlási utalványt!

 
 

Hol találsz meg minket?

Ugye szeretnéd megismerni a Lovasok.hu csapatát és ráadásul 1 millió forint értékű lovas vásárlási utalványt nyerni? Nincs más teendőd, mint január 24-27. között ellátogatni a Hungexpo területén megrendezett AGROmashEXPO kiállításra, itt találsz meg minket:

 
 

Az AGROmashEXPO nyitvatartása:

  • 2018. január 24-26. között: 9.00 - 18.00

  • 2018. január 27-én szombaton: 9.00 - 17.00

Bejárat az I., II. és III. kapunál (látogatói regisztráció működik)

Mit kell tenned?

Gyere el az AGROmashEXPO-ra, keresd a Lovasok.hu standját vagy hoszteszeit, regisztrálj a helyszínen INGYEN a Lovasok.hu Klubkártyára és tartozz Magyarország legnagyobb lovas közösségéhez! Ha válaszolsz kollégáink néhány kérdésére, máris esélyes leszel rá, hogy megnyerd az 1 millió Forint értékű lovas vásárlási utalványt, melyet májusi Klubnapunkon fogunk kisorsolni.

A Lovasok hu Klubkártyával az ország számos elfogadóhelyén vásárolhatsz óriási kedvezményekkel és részt vehetsz lovas szakmai napjainkon, klubtalálkozóinkon is.
Itt mindent megtudhatsz a Lovasok.hu Klubkártyáról » 

Néhány szó az AGROmashEXPO-ról

Ez Magyarország agráripari csúcsrendezvénye! A mezőgazdasági ágazat pihenőidejében ezen a kiállításon ismerheted meg az újdonságokat, a legújabb trendeket. Ha nemcsak a lovakat, de a lóerőket is kedveled, akkor főleg itt a helyed, hiszen a leginnovítívabb agrárgépek között megismerheted például az Év traktorát és az Év design traktorát is.

Több mint 300 kiállító vár 40.000 négyzetméteren a hUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, a Magyar Kert valamint a Szőlészet és Pincészet kiállításokkal együtt. A fejlődést a szakmai partnerek által szervezett színvonalas előadások, konferenciák is segítik, ahol a gazdálkodással kapcsolatos legaktuálisabb kérdésekre, problémákra kaphatsz választ.

Ne habozz, indulj el máris: találkozz velünk és nyerj!

Lovasok.hu 2018.01.23.

Időpont:

Január 24. - 27.
Helyszín:

1101, Budapest (Magyarország)
Albertirsai út 10.
Hozzászólások:


Közelgő események:
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Február 24.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 3.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 10.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 17.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 24.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 31.
  • Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show
    Május 4. - 6.

 
Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Vetashop webáruház   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés