Lovasok.hu
  

Kappel Edit és Lajkó Félix hegedűművész előadása lipicai lovakkal
Július 18-án szombat este az óbudai Zichy-kastély udvarában varázsolja el a közönséget Kappel Edit lókiképző, Lajkó Félix hegedűművész és a lipicai lovak.

  • Időpont: 2015. július 18., szombat este 19:00 órai kezdettel
  • Helyszín: Kobuci kert (Zichy kastély), 1033 Budapest, Fő tér 1.
  • Jegyár: elővételben 2 500 Ft, a rendezvény napján 3 000 Ft
  • Jegyvásárlás: jegymester.hu

Az előadás során Lajkó Félix hegedűjátékának minden rezdülését Kappel Edit tolmácsolja a lovak felé. A zene és a látvány összhangja garantálja a felemelő élményt, a maradandó emlékeket a nézők számára. A zenész igencsak megkedvelte a lovak társaságát, nem csoda tehát, hogy már "lósuttogó"-nak is nevezték.

Lajkó Félix két arcát is bemutatja Óbudán a Zichy-kastélyban:

I. rész: Lajkó Félix & Kapell Edit & Szilvásváradi Lipicaiak

A lovas bemutatónak és koncertnek is egyaránt rendhagyó produkciót először a bécsi Spanyol Lovas iskolában mutatta be Lajkó Félix és Kappel Edit, a híres szilvásváradi lipicaiakkal.

Félix nagyon szeret a lovak közelében lenni, rájuk hangolódva muzsikálni, teszi ezt úgy, hogy szinte minden rezdülését Kappel Edit a lovaknak azonnal lefordítja. Felemelő muzsika, felemelő látvány és hihetetlen összhang, ami ezt a produkciót jellemzi.

II. rész: Lajkó Félix – FOLK produkció

A Lajkó Félix FOLK formáció először a művész 40. születésnapjára rendezett Lajkó Félix maratonon állt színpadra 2014 decemberében Szabadkán, majd a maraton végén a Müpában hallhatta  a budapesti közönség. Lajkó Félix kedvenc számait fűzi egy csokorba, vendég énekeseket hívott meg:  Palya Beát, Csizmadia Annát, Tintér Gabriellát és a zenészbarátokat: Porteleki Lászlót, Brasnyó Antalt és Csobán Gergőt. Énekes, virtuóz számok követik egymást, a lányok külön-külön is, de hát együtt még fantasztikusabbak!

A produkció a nyáron igazi fesztivál csemegeként a Kárpát-medencét járja, egyik nagy emlékezetes budapesti koncertre a KOBUCI a legesélyesebb! A rendhagyó produkciót előszőr a bécsi Spanyol Lovas iskolában mutatták be, ezúttal július 18-án szombaton Budapesten tekinthető meg a koncert és lovas bemutató eme különleges kombinációja. 

Elérhetőségek:

2015.07.13.
Fotók: Péterfy Zsuzsanna

Időpont:

2015 Július 18. 19:00 22:00
Helyszín:

1033, Budapest III. (Magyarország)
Fő tér 1.
Galéria:

Hozzászólások:


Közelgő események:
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 3.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 10.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 17.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 24.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 31.
  • Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show
    Május 4. - 6.

 
Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Vetashop webáruház   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés