Lovasok.hu
  

Cseri Dávid: Elfeledett lovaslegendáink könyvbemutató
A fiatal író, Cseri Dávid immáron harmadik könyve jelenik meg 2016. április 21-én, mely olyan nagy magyar lovasok előtt állít emléket, akik tovább öregbítették hazánk lovaskultúráját. Ha nem szerenél lemaradni, célozd meg a győri Kisfaludy Károly Könyvtárat!

  • Időpont: 2016. április 21. 17:00
  • Helyszín: 9021 Győr, Baross Gábor út 4., Kisfaludy Károly Könyvtár, II. emeleti rendezvényterem

Cseri Dávid immáron harmadik könyve jelenik meg, ezúttal Elfeledett lovaslegendáink, Örkénytábortól a tengerentúlig címen.

A könyvbemutató előtt tudj meg mindent Cseri Dávid művéről! Részleteket és érdekességeket is olvashatsz az Elfeledett lovaslegendáink című könyvvel foglalkozó cikkünkben.

"Tíz olyan magyar lovasemberről szól, akiknek nagyrészét mára már szinte senki sem ismeri, de nyugaton a mai napig rengeteg ember szívét felmelegíti, ha nevüket hallják. Emlékműveket, versenypályákat és díjakat neveztek el róluk. 

Például Némethy Bertalan az USA lovassportját emelte szinte a semmiből a felhők fölé, Hazslinszky-Krull Géza pedig a hollandokét, királyi családjuk pártfogottjaként.

Nevük, sőt, egyes esetekben ők maguk is szerepeltek számos Hollywood-i filmben, és történetük is oda illik. 

Kállai Pál mesterzsoké páldául több, mint 45 ezer ló hátán ült, több ezer futamot nyert meg, kórházban eltöltött éveit összeadva 6 évet kapunk, és nem mellesleg profi boxoló is volt, Muhammad Ali szomszédja és jóbarátja."

A könyvbemutató előtt tudj meg mindent Cseri Dávid művéről! Részleteket és érdekességeket is olvashatsz az Elfeledett lovaslegendáink című könyvvel foglalkozó cikkünkben.

Elérhetőség:

Cseri Dávid
+36 20/9436-828
cseridavidkonyv@hotmail.com

2016.03.31.

Időpont:

2016 Április 21. 17:00 20:00
Helyszín:

9021, Győr (Győr-Moson-Sopron megye - Magyarország)
Baross Gábor út 4.
Hozzászólások:


Közelgő események:
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Február 24.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 3.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 10.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 17.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 24.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 31.
  • Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show
    Május 4. - 6.

 
Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Vetashop webáruház   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés