Lovasok.hu
  

XVI. Budapesti Nagy Sportágválasztó
Ha még nem sportolsz egyáltalán, vagy már tudod, hogy sportolni szeretnél, de még nem találtad meg az "igazit", itt a helyed a Budapesti Nagy Sportágválasztón szeptember 18-19-én! Mi biztosan sportvágyat gerjesztünk benned! Több mint 100 kipróbálható sportág egy helyszínen, köztük természetesen a lovaglás is!

  • Időpont: 2015. május 29-30. és szeptember 18-19. 
  • Nyitvatartás: 9:00-17:00
  • Helyszín: Merkapt Sportközpont - 1106 Budapest, Maglódi út 12/a.

Edzőkkel, élsportolókkal, szakmai tanácsadással segítjük a sportágválasztást. Pénteken elsősorban az előre bejelentkezett óvodákat, iskolákat várjuk, de pénteken 14 órától és szombaton egész nap sok szeretettel várjuk a családokat, a nagyközönséget is!

A Nagy Sportágválasztó célja nem változott: minél többeket buzdítani a sportolásra, egy helyszínen lehetőséget adva közel 100 sportág kipróbálására, beleértve a lovaglást is. Mert más érzés nézni a sportot, és más érzés kipróbálni, kézbe venni a sporteszközöket, belekóstolni az egyes mozgásformák lényegébe, gyakorlati sportélményeket szerezni, melyek a szervezők reményei szerint sokakat vezetnek el a kiválasztott mozgásforma sportegyesületi kapuihoz.

Ismét lesznek vizes medencék több sportágnak teret adva (kajak-kenu, sárkányhajó stb.), lesz sípálya, lovarda, mászófal, továbbá az érdeklődők a küzdősportok és a labdajátékok sokaságával is megismerkedhetnek. Lesznek olimpiai és nem olimpiai, szabadidős és versenysportok, nőiesebb és férfiasabb sportok egyaránt, ami biztos, itt mindenki megtalálhatja a korához, erőnlétéhez, testfelépítéséhez leginkább illő sportágat.

A sportági helyszíneken érdekes bemutatókat, nyílt edzéseket láthat a közönség, de ami a lényeg, edzői jelenlét mellett minden sportágba bele is lehet kóstolni, természetesen a lovaglásba is.

Szeptemberben is lehetőség nyílik a találkozásra, sőt együttsportolásra a helyszínen megjelenő olimpikonokkal, élsportolókkal. A részletes programról és a neves sportolók személyéről, megjelenési időpontjairól a rendezvény honlapján, a www.sportagvalaszto.hu címen lehet majd információt kapni. 

A rendezvény díjmentesen és korhatár nélkül látogatható! 

Elérhetőségek:

Tel.: +36-1-450-0869
Fax: +36-1-236-0899
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 90. I/16.
E-mail: info@sportagvalaszto.hu
Honlap: www.sportagvalaszto.hu
Facebook: www.facebook.com/sportagvalaszto

Időpontok:

2015 Szeptember 18. 09:00 - 19. 17:00
2015 Május 29. 09:00 - 30. 17:00
Helyszín:

1106, Budapest X. (Magyarország)
Maglódi út 12/a.
Hozzászólások:


Közelgő események:
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Február 24.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 3.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 10.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 17.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 24.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 31.
  • Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show
    Május 4. - 6.

 
Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Vetashop webáruház   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés