Lovasok.hu
  

Elke Potucek-Puscha díjlovas-idomító kurzust tart
Február első hétvégéjén gyere el Pátyra a Bellandor Lovasközpontba, és tanuld meg egy profitól, miért fontos a földi munka lovad kiképzése során.

Tanulj egyenesen Elke Potucek-Puscha-tól

Elke Potucek-Puscha 1989-ben lett Egon von Neindorff tanítványa. Már 1989 szeptemberétől résztvevője volt a "Klasszikus lovaglás tudományának ünnepi estjei" c. rendezvénynek. Egon von Neindorff halála óta (2004) naponta több különböző fajtájú lovat lovagol és készít fel Nagydíj szintre.

2009-től Kottas-Heldenberg edzőtársa, akivel minden hónapban képzéseket szerveznek a Lipicai Ménes lovasainak. Elke Potucek-Puscha rendszeresen tart díjlovas kurzusokat Amerikában és Európában is a Német Lovas Szövetség (FN) megbízásából.

A földről történő munka fontossága

A lovaglás tudományát földről történő munka előzi meg. A földi munka helyes elsajátítása nélkül ugyanis nem beszélhetünk lovastudásról sem. A földről történő munka természetesen a mai sportcélú lovaglással is összeegyeztethető: segítségével a lovas kihozhatja lovából a maximális teljesítményt

A február 4-5-i képzésen elméleti előadáson és gyakorlati bemutatón ismerkedhetsz meg a földről történő munka fontosságával Pátyon, a Bellandor Lovasközpontban.

Magyar Lovas Szövetség az előadást Díjlovagló szakágban ajánlja edzői továbbképzésnek. Ha így veszel részt a kurzuson, akkor a jelenléti ívet ne felejtsd el aláírni.

További információk, jelentkezés:

2017.01.04. Bellandor Lovasközpont

Időpont:

2017 Február 4. - 5.
Helyszín:

Bellandor Lovasközpont

Magyarország (Pest megye)
2071 Páty, Jenei dűlő 020/54 HRSz.
Hozzászólások:


Közelgő események:
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 24.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 31.
  • Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show
    Május 4. - 6.

 
Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Vetashop webáruház   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés