Lovasok.hu
  

Apassionata lovas show Bécsben
Az Apassionata visszatér Bécsbe 2015. június 6-7-én, a Wiener Stadthalle Rendezvényközpont‎ba, hogy bemutassa új műsorát a "The Golden Trail"-t. Fedezz fel egy rejtélyekkel teli kalandot! Elbűvölő lovas show, tánc, andalító zene, izgalmas fényeffektek, és varázslatos kellékek teszik a „The Golden Trail”-t páratlan és egyedülálló családi szórakozássá.

 • Időpont: 2015. június 6-7.
 • Helyszín: Bécs, Wiener Stadthalle Rendezvényközpont‎

Az Apassionata Európa legismertebb és legnépszerűbb lovas programja illetve ló-show-ja, amely tavaly több, mint félmillió nézővel dicsekedhetett. Az Apassionata kirobbanóan látványos és érzelem gazdag előadást nyújt. Viharos temperamentumú és sokoldalúan tehetséges aprótermetű lovak, magasztos megjelenésű frízek, elbűvölő vadlovak a dél-franciaországi Camargue-vidékről, súlyos, büszke andalúz- és méltóságteljes luzitánó-lovak érzékeltetik, milyen sokfajta és különböző karakterű egyede létezik a világon a lónak.

Tekintsd meg az Apassionata show képeit a galériában!

Előadások:

A műsor fontosabb elemei:

 

Pierre kalandjai
Kövesd a fantázia útját!

Egy rejtélyes múzeumban felbukkan egy hölgy, akit egy festménybe zártak. Vajon sikerül-e kiszabadítania őt fiatal hősünknek, Pierre-nek? Légy tanúja, ahogyan a lovasok meghódítják az égboltot látványos és villámgyors mutatványokkal. Éld meg a pillanatot, mikor a garrocha lovas életet lehel a kristályos tengeri jégbe. Csatlakozz Pierre-hez, hogy felfedezhesd a lenyűgöző zene, tánc és fények világát!

     
 

Világok forgószele
Lebegj messzire a különféle galaxisokban!

Látványos vadnyugati mutatványok láthatsz, amelyben találkoznak a vihar fiai és a csillaglovas. Nem fogsz hinni a szemednek, mikor Európa legjobb trükklovasai felkavarják a sivatagi viharokat: vágta közben kézen állva, bukfencezve a lovon, a ló mellett, néha pedig a ló alatt. Éjjel pedig a csillaglovas megtáncoltatja a csillagokat, majd feláll két lova hátára és mint egy üstökös, elszáguld...

     
 

A szabadság hőse
Varázslatos találkozások

A felkelő nap földjén Pierre, a szabadság hőse, találkozik a lovak sokszínű családjaival. Ezek a négylábú szépségek teljes összhangban mozognak a hangokkal és fizikai jelekkel. A lovak és partnereik a szemed előtt olvadnak össze harmonikus egységgé. Mindannyian Pierre-re összpontosítanak, aki úgy játszik velük, mint legjobb barátjuk, egyesítve őket a tökéletes harmóniában.

     
 

Az elegancia királya
A mozgás költészete

A metsző hideg megdermeszt a tengert és egy hatalmas jéghegy csúcsosodik ki messze a horizont felett. A kristályos jégtáblák táncolnak a vízen. Ennek a varázslatos világnak a hó és a fagy a közepe, ahol tanúja leszel a klasszikus díjlovaglás eleganciájának olyan közelről, mint még soha. Az Arany Palota partit rendez impozáns fríz lovakkal, mint lenyűgöző nemes vendégekkel. Találkozz kristálytáncosokkal, az éjszaka színeivel és a sivatag hercegnőjével!

 
     
 

Nyüzsgő éjszakai baglyok
Készülj fel a négylábú, patás humoristákra!

Mindig rendezett állapotban tartja a kiállítótermet az éjszakai portás, akit elkísérnek szamarai is. Ezek a szamarak nemcsak nagyon tehetséges színészek, de olyan bájosak is, hogy biztosan nem leszel képes ellenállni nekik. Vicces szamarak, okos pónik és a miniatűr szamár "Napóleon" garantálják, hogy elolvadjon a szíved és nevetésben törj ki.

     
 

Tűz és jég között
Érezd a szenvedélyt

Tekintsd meg a lobogó lángok őreinek költői mozgását a lovaikon. Éld át a pillanatot, amikor a szenvedély kézzelfoghatóvá válik. Pierre is elragadtatva nézi ezeket. Hirtelen az erőteljes elektromos gitár átható hangjai szólaltak meg, amikor az óceán mélységének kapitánya a felszínre bukkan tengeralattjárójával. Íme egy felvillanyozó látvány, ami elbájol...

Elérhetőségek:

E-mail: info@apassionata.com
Weboldal:
www.apassionata.com

Időpontok:

2015 Június 7. 15:00 18:00
2015 Június 6. 15:00 18:00
2015 Június 6. 20:00 23:00
Helyszín:

Ausztria, Roland Rainer Platz 1, 1150 Wien, Ausztria
Galéria:

Hozzászólások:


Közelgő események:
 • Free Horse Style Akadémiai Képzések Török Györggyel
    Január 1. - December 31.
 • Kapcsolódj ki az Equital Lovasudvarban
    Január 1. - 2018 1.
 • Kétnapos ópusztaszeri lovas program csoportok számára
    Január 1. - December 31.
 • Free Horse Style Alapképzés Török Györggyel
    Január 1. - December 31.
 • Ügető versenynap a Kincsem Parkban
    December 16. 14:00 18:00
 • Díjlovagló Verseny Szentán 2017. december 17-én
    December 17.
 • Szürke marha gulya őszi behajtása lóháton Ópusztaszeren
    December 23.
 • Ügető versenynap a Kincsem Parkban
    December 26. 14:00 18:00
 • Ünnepi lovaglás az Ópusztaszeri Akhal Teke Ménessel 2017. december 28-án
    December 28.
 • Ügető versenynap a Kincsem Parkban
    December 31. 14:00 18:00
 • Ügetőszilveszter
    December 31. 13:00 21:00
 • Családi Szilveszter a Balatonnál
    December 31. - 2018 Január 1.
 • Induljunk el! - Kurzusok
    2018 Január 12. - 14.

 
Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Vetashop webáruház   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés