Lovasok.hu
  

Szabadidős lovasverseny Pilisen
Hamarosan ismét megtelik versengő lovasokkal és szurkolókkal a pilisi Csilló Lovasiskola. A júniusi nyitány után a kezdő és haladó lovasokat is megmozgató következő forduló, augusztus 13-án vasárnap büfésorral, kirakodóvásárral és meleg ebéddel várja az egész családot.

Ha szeretnél egy frissítő programot magadnak és családodnak, akkor drukkolj kedvencednek az izgalmas versenyszámokon augusztus 13-án, vasárnap. A verseny mellett, a megszokott módon büfésor és kirakodóvásár várja a kedves közönséget egész nap hűtött italokkal, sült finomságokkal, meleg ebéddel, édességekkel és vásárfiákkal.

Versenyző lovasok számára nyitott a rendezvény, legyen akár rajtengedély vizsgás vagy anélküli, gyermek vagy felnőtt lovas, álljon rajthoz lóval vagy pónival, legyen bár amatőr vagy visszatérő, szívesen látják a Csilló Lovasiskolában.

Nevezés: 

Nevezni a nevezes@amatorverseny.hu email címen lehet.

Az előre nevezett lovasoknak egy tál forró ebéd a nevezésben foglaltatik (lovasonként egy), s a nevezés így startonként 3.000 Ft.

A helyszínen nevezőknek a startdíj 3.500 Ft, s ebédet csak korlátozott számban tudnak biztosítani a szervezők, így mindenképpen érdemes előre nevezni, legkésőbb pár nappal a verseny kezdetéig.

A pilisi versenyre látogatókat:

  • parkolási lehetőség a fák alatt,
  • kultúrált körülmények,
  • bérelhető bokszok
  • vendégszerető csapat várja.

Belépés lovasoknak és hozzátartozóiknak díjtalan, nézőknek 300 Ft/fő, mely tartalmazza a rendezvényen való részvételt, a játszótér és állatsimogató használatát.

Részletek és további információk:

Szervező: Csilló Rita
Tel.: 06-20/969-7114
Facebook oldal >>

2017.07.27. Csilló Rita, Csilló Lovasiskola

Időpont:

2017 Augusztus 13. 08:00 18:00
Helyszín:

Csilló Lovasiskola

Magyarország (Pest megye)
2721 Pilis, Kodály Zoltán utca 1.
Hozzászólások:


Közelgő események:
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 24.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 31.
  • Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show
    Május 4. - 6.

 
Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Vetashop webáruház   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés