Lovasok.hu
  

Free Horse Style Akadémiai Képzések Török Györggyel
Az egynapos gyakorlati kurzus egy határozatlan idejű közös út, egyéni szintektől és teljesítőképességektől függően végezhetik a résztvevők, egyéni és csoportos akadémiai képzések formájában, Dunabogdányban.

A Free  HorseStyle világa | Alapképzés | Akadémiai képzések

 • Haladó képzés: 1 nap gyakorlat
 • Gyakoriság: havonta
 • Következő Haladó képzés időpontja hamarosan!
 • Következő Haladó képzés helyszíne: 2023 Dunabogdány, Ág utca 3.
 • A Haladó képzés díja: 
  Csoportos képzés: 20.000 Ft/ fő/1 nap
  Egyéni képzés FHS trénerrel: 6.000 Ft/fő/óra, 10 alkalmas bérlet vásárlása esetén: 50. 000 Ft, mely a kiállítás napjától számítva 90 napig felhasználható
 • Előfeltétel: FHS Akadémia Alapképzésének elvégzése
 • Jelentkezés: kapcsolat@torokgyorgy.hu és +36 70 945 7335

A Haladó képzés napi gyakorlatai során a résztvevők a szabad munkát helyezve fókuszba mélyítik el tudásukban a lóval közösen, a gyakorlati feladsorokat alkalmazva egyre növekvő  és változatos környezeti adottságok között. A képzés során hangsúlyt kap a ló lefinomítása, megismerkedhetsz és megtanulhatod alkalmazni a lazító, hajlító és finomító gyakorlatokat, melyek alkalmazásával maximális együttműködés érhető el ló és lovasa között. A lovasok oktatása is terítékre kerül, mely célja, hogy független ülést érjenek el, és lóhátról is megtanulják eredményesen alkalmazni az alapképzés során elsajátított jelrendszereket és együttműködési formákat egy Free Horse Style-os lovon.


Bővebben a Free Horse Style Akadémiáról

A Free Horse Style Akadémia képzési rendszere a lovakat ért élmények értelmezésén és feldolgozásán alapszik, a résztvevők megtanulják motiválni lovukon keresztül önmagukat is. A Free Horse Style módszere a fizikai tréning hangsúlyosságán túl, a lovak mentális tréningjére is legalább akkora hangsúlyt fektet, megtanít biztos alapokon lépkedve, magabiztossággal járni a lókiképzés útján. A folyamatos fejlődés, építkezés csak akkor lehetséges, ha együtt változol, együtt építkezel lovaddal, ha minden szürke hétköznapban meg tudod találni azt a csodát, amit együtt élhettek meg, és megtanulod ezt értékelni, és kellő alázattal és megbecsüléssel  azok felé fordulni, akik ezen az úton téged kísérnek.

A Free Horse Style Akadémia képzésein olyan apró részletire lebontott, logikusan felépített feladatsorokat oldhatsz meg illetve sajátíthatsz el, amely mindenki számára megtanulható és könnyedén beilleszthető a lóval végzett napi munkába. A Free Horse Style Akadémia célja, hogy a kurzusok valamennyi résztvevője a saját életterülén tudjon jól együttműködni lovával, és hogy egy olyan közös célt szolgáljon, amelyben a ló nem eszköz, hanem egy valódi társ az ember számára. A Free Horse Style-os ló, nemcsak egy magasan képzett hobbiló, hanem egy szakágtól és eszköztől független sporttárs, barát  is egyben, lovasa pedig felelősségteljesen mozog a lovak világában és tisztában van a lovak viselkedésének alapműködésével, motivációjával.

Free Horse Style Akadémia további kurzusai

Free Horse Style alapképzés

A kétnapos, elméleti és gyakorlati oktatásból álló kurzuson megtanulhatod felismerni, részekre bontani és felülírni a lovak következetlenségből és oda nem figyelésből fakadó problémás viselkedési mintáit. 

Tovább az Alapképzés oldalára »

Kapcsolat, jelentkezés a fenti kurzusokra:

Török György
Tel.: +36 70 945 - 7335
Honlap: www.freehorsestyle.hu
F
acebook: www.facebook.com/Free-Horse-Style-139410406091987
E-mail (jelentkezés a kurzusokra): kapcsolat@freehorsestyle.hu

Frissítve: 2016.10.14. Free Horse Style

Időpontok:

2017 Január 1. - December 31.
2016 Április 23.
2016 Január 1. - December 31.
Helyszín:

2023, Dunabogdány (Pest megye - Magyarország)
Ág utca 3.
Galéria:

Hozzászólások:


Közelgő események:
 • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 24.
 • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 31.
 • Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show
    Május 4. - 6.

 
Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Vetashop webáruház   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés