Lovasok.hu
  

Tavaszünnep Szentmihálypusztán
Fergeteges tavaszi mulatság a festői Zalavölgyben. Ünnepeld a Szentmihálypusztai Lovastanyán, hogy vége a hosszú böjtnek és a még annál is hosszabb télnek! Vacsora, zene és hajnalig tartó tánc vár rád április 2-án.

Szeretnél korlátok nélkül lovagolni? A háborítatlan természet növény- és állatvilágát lóháton felfedezni? Szeretnél lazítani, és megélni a család-és gyerekbarát szálláshely, az ízletes konyha és a finom, tájjelegű borok nyújtotta élvezeteket? A festői Zalavölgyben fekvő Szentmihálypusztai Lovardában a zalai dombok között megtalálod mindezt.

A régió legnagyobb lovardája a zalaszentgróti és kehiakustányi termálfürdők közvetlen közelében, Keszthelytől 25, Hévíztől 15 km-re fekszik. A Szentmihálypusztai Lovastanya 35 kiegyensúlyozott, jól képzett lóval, szakképzett személyzettel garantálják a feledhetetlen és határok nélküli lovas élményt úgy kezdő, mint haladó lovasok számára.

A programok között szerepel a Tavaszünnepi vacsora és ital a helyi termelők termékeiből. Valamint varázslatos műsor a Ki mit tud-győzets Jónás Tamás bűvész és illuniozinosta fellépésével. Zene és tánc hajnalig!

Asztalfoglalás és információ: +36 30 378 2498
Még több információ az esemény hivatalos facebook oldalán

2016.03.02.

Időpont:

2016 Április 2.
Helyszín:

Zalaszentlászló (Zala megye - Magyarország)
Galéria:

Hozzászólások:


Közelgő események:
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 24.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 31.
  • Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show
    Május 4. - 6.

 
Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Vetashop webáruház   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés