Lovasok.hu
  

I. Bottyán Equus Ló- és Kutya Örökbefogadó Nap
A Bottyán Equus Hungária Ló- és Kutyaotthon adománygyűjtéssel egybekötött örökbefogadónapot tart 2017. március 25-én Őrbottyánban. Az eseményen lovak és kutyák egyaránt várják a jövendőbeli szerető gazdijuk jelentkezését.

  • Időpont: 2017. március 25. (Esőnap: 2017. április 1.)
  • Helyszín: 2162 Őrbottyán, Erkel Ferenc utca 0246/1
  • Belépés: ingyenes

A 9 ténylegesen örökbefogadható ló mellett lehetőség van névleges örökbefogadásra is a rendezvényen. Az örökbefogadható lovakat és kutyákat folyamatosan töltik fel az oldalra, de szeretettel várnak mindenkit, aki megismerné a menhely munkáját vagy csak simán ellátogatna hozzájuk.

Ha szeretnéd támogatni a Bottyán Equus Hungária Ló- és Kutyaotthonban élő állatokat, arra is van lehetőséged. Nagy szükségük van a támogatói segítségekre. A tavalyi évben az adókból befolyt 1%-os támogatás rekordot döntött - elérte a 6 millió forintot -, de ez sajnos az állatotthon működésének töredékére elég csak, és egy non-profit szervezetként nagyon nagy gondot okoz az éves működési költségek előteremtése.

Nagyon sok ló szenved szörnyű körülmények között, és a menhely együtt hal meg mindegyikkel, akiken nem tudnak segíteni. Viszont az állatok segítése nélküled nem megy. Gyere el március 25-én szombaton az őrbottyáni menhelyre, ismerd meg a szervezet mögött álló embereket és a náluk élő állatokat, és legyél te is a csapat tagja!

Elérhetőségek:

Telefon: +36 28 369 890

Az esemény hivatalos Facebook oldala >>

2017.03.08.
Forrás: Facebook.com
Időpont:

2017 Március 25.
Helyszín:

2162, Őrbottyán (Pest megye - Magyarország)
Erkel Ferenc utca 0246/1
Erkel Ferenc utca 0246/1
Hozzászólások:


Közelgő események:
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 24.
  • Ügető versenynapok a Kincsem Parkban
    Március 31.
  • Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show
    Május 4. - 6.

 
Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Vetashop webáruház   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés