HoPe Lovaglós tábor

0.0
Alapadatok
Rendezvény napja: 2019-08-12 - 2019-08-16
Helyszín: Dorog
Szervező: HoPe Horse-Man-Ship
Részvételi díj, belépőjegy: 50 000Ft

Szeretnéd elsajátítani a lovakkal való kommunikáció alapjait?
Szeretnéd jobban megérteni a lovakat, és arra vágysz, hogy ő is megértsen téged?
Nehézségeitek vannak?

Szívesen táboroznál akár a saját lovaddal, vagy szeretnél a HoPe ménesével dolgozni?

Minden lovakkal való nehézség hátterében alapvetően kommunikációs problémák vannak, illetve a lovas félelmeinek is leggyakoribb az alapja, hogy nem látja át, mit miért csinál a ló, így nem tudja kontrollálni a körülményeket. Vannak, akik éveken keresztül küzdenek egy adott problémával.

Alapvetően táborainkban szeretnénk segíteni az embereknek közelebb kerülni a lovakhoz, megérteni viselkedésüket, nagyobb magabiztosságot elsajátítani a lovak körül, tudatos mozgást kialakítani a lovasban. Az alaptábor a földimunka rejtelmeibe hivatott bevezetni a lovakat megérteni vágyókat. Különböző érdekes feladatokon/technikákon keresztül sajátíthatod el a mögöttes tartalmat, a lóképzés alapelveit is irányvonalait. Minden táborozó saját lovat kap a hét folyamán, akivel kizárólag ő foglalkozik, éppen ezért kis létszámú táborokat tartunk.

Lovagló Tábor:
Ez a típusú tábor alaptematikájában sokkal inkább hasonlít az átlagos lovas táborokra. Napi 2 lovaglással (ebből egyet helyettesíthet lovaskocsizás), és minden nap 1 elméleti előadással várjuk azokat a lovasokat, akiket érdekel a természetes lókiképzés, de még nem szeretnének egy pusztán ilyen témájú táborban részt venni, inkább több időt töltenének lovaglással, ülésjavítással, terepezéssel.

 

HoPe Horse-Man-Ship
https://www.facebook.com/HoPe.Horsemanship/

Kapcsolattartó: HoPe Horse-Man-Ship