Sherlock és az Időtolvajok: Időgazdálkodás a mindennapokban – Lovasok.hu kártya kedvezménnyel

0.0
Alapadatok
Rendezvény napja: 2019-09-15
Helyszín: Kajászó
Helyszín címe:
Kajászó, Fejér megye, Magyarország
Szervező: Állat Asszisztált Tréningközpont
Részvételi díj, belépőjegy: 25.000 Ft/fő/nap

Sherlock Holmes 2019. szeptember 15-én és október 19-én Kajászón nyomoz. Nem mindennapi megbízást kapott most. Arra kérték fel, hogy keresse meg az Időtolvajokat. A nyomázásra több ember egyszerre kérte fel, azok, akik szenvednek az állandó rohanástól, tűzoltástól és akiket ez annyira zavar már, hogy hajlandók tenni is ellene.

Mi lesz a tréningen? Egyéni listát készítünk a résztvevők Időtolvajairól, segítséget kaptok a tervezéshez, gyakoroljátok a nem-et mondást, a lovas-kutyás feladatok pedig segítenek az önbizalom növelésben, az egyértelmű kommunikáció gyakorlásában, a jelenlét megélésében, hogy ne legyetek áldozatai a rossz időgazdálkodásnak.

Ár: 25.000 Ft/fő/nap.
Az ár a lovas-kutyás tréning költségeit (eszközök, lovak, üdítő, kávé, jegyzetfüzet, toll) tartalmazza.

Az étkezés egyénileg oldható meg. A helyszínen van konyha, ahol lehet a hozott ételt melegíteni vagy kb. 5 percre van egy gyorsétterem. Ebéd szünet 30-45 perc lesz.

A jelentkezés e-mailben történik: szemese9@gmail.com
A tréningre a helyedet az előleg befizetésével tudod biztosítani. Előleg: 10.000 Ft/fő.
Az előleget és a képzés teljes részvételi díját az Unicredit Bank 10918001-00000078-70280004 számú számlára tudod átutalni.
A megjegyzésbe írd be kérlek, „Időgazdálkodás tréning”.

A tréningen való részvételhez semmilyen előzetes tudás, ismeret, tapasztalat nem szükséges sem a lovakról, sem a kutyákról. Az sem probléma, ha félsz a lovaktól. Az csak egy plusz tanulási, fejlődési lehetőséget ad a számodra.

Kapcsolattartó: Szabó Emese Hajnalka