IX. Food Truck Show és Tavaszi Lóverseny

Május 3-5. között ismét megrendezésre kerül a Kincsem Parkban a IX. Food Truck Show és Tavaszi Lóverseny.

A Food Truck Show elsődleges célja, hogy egy időben és helyen mutassa be a legjobb minőségi ételeket és italokat kínáló vendéglátó járműveket. A változatos alapanyagokból készülő ételek mellett kézműves szörpöket, söröket, pálinkákat és borokat is kóstolhatunk a rendezvényen.

A guruló gasztronómia képviselőnek krémje mellett lóversenyfutamok, agárversenyek, gyerekprogramok, zenekarok, utcazenészek és artisták szórakoztatják majd a kilátogatókat.

Ló- és agárversenyek:

Május 3. péntek 19:00-21:00

Péntek este izgalmas agár- és ügetőversenyek várnak minden érdeklődőt a helyszínen. A futamokban fogadhatunk kedvenc lovainkra és agarainkra, illetve a Kincsem+ játékra, ami 20:15-kor kezdődik majd. Erre a futamra minden nap lehet fogadni a lottózókban és akár több tízmillió forintot is lehet vele nyerni.

Május 4. szombat 14:00-18:30

Szombaton tíz izgalmas ügetőversennyel várják a látogatókat. A nap egyik főversenye, a délutáni kétfutamos Dr. Borostyánkőy Tamás Emlékverseny lesz. A verseny érdekessége, hogy a klasszis ügetők kétszer is starthoz állnak a versenynapon. A helyezéseikért pontot kapnak és, aki a legtöbbet gyűjti, az megnyeri a versenyt. Az ünnepi versenynap másik kiemelt versenye a Ferge László emlékverseny lesz, a legjobb háromévesek számára, melyen az évjárat összes kiemelkedő lova starthoz áll.

Május 5. vasárnap 14:00-18:50

Vasárnap tíz izgalmas versenyt izgulhatnak végig a galopp szerelmesei. Óriási nyereményekben lehet részünk, fogadhatunk a hazai kedvencekre, illetve ekkor a Kincsem+ játék szelvényét is megvásárolhatjuk a pénztáraknál, a futamot pedig 15:15-kor élőben megnézhetjük a kivetítőn.

A nap legfontosabb versenye a Nemzeti Díj lesz, a kora esti órákban, a futam egyben a Nemzeti Galopp Liga egyik legfontosabb állomása. Ebben a versenyben 1600 méteren a Derby évjárat legjobbjai, azaz a háromévesek indulnak. Tavaly Tour To Paris nagy fölénnyel győzött. Idén a másik Liga futamban a Batthyány-Hunyady Díjban hasonló távon az idősebb mérföldes klasszisok indulnak. Sárkányfű címvédőként várja a versenyt. A délutánt a hároméves kancák 1600 méteres nagydíja, a Hazafi Díj teszi teljessé.

A rendezvény ideje alatt egy 50 fős busz közlekedik majd a Deák tér és a Kincsem Park között. A járat minden óra egészkor indul a Deák téri CBA elől és minden óra félkor a Kincsem Park főbejáratától. A transzfer igénybevétele díjmentes.

Nyitva tartás:

Péntek 16:00-23:00

Szombat 11:00-23:00

Vasárnap 11:00-21:00

Jegyek:

18 éven aluliaknak a belépés díjtalan!

Belépő: 1000 Ft a helyszínen, 900 Ft elővételben, amely magába foglalja a gyerek-és zenei programokat, koncerteket, az ország legnagyobb körhintáját és filmvetítést is. Belépőjegy váltása kizárólag a lóversenyfutamok végéig szükséges (péntek 16:00-20:30, szombat 12:00-19:00, vasárnap 12:00-19:00)

Időpont: 2019. május 3-5.

Helyszín:

Kincsem Park

1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.

További információk a www.kincsempark.hu weboldalon vagy az esemény Facebook oldalán találhatók.

Dátum

2019 máj 03 - 2019 máj 05

Időpont

All of the day

További információ

További információ

Címkék

Egyéb,
Kiemelt
Kincsem Park

Hely

Kincsem Park
1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.
Kategóriák

Next Event