Free Horse Style – Alapképzés

Megtanítjuk, hogyan működj hatékonyan együtt a lóval úgy, hogy a legtöbbet hozzátok ki egymásból.

Most már tényleg itt a tavasz, tökéletes a talaj, friss a levegő, nincs még sok bogár, a lovas emberek ilyenkor alig férnek a bőrükbe.

De a legfontosabb, hogy Te és lovad is biztonságban legyetek és gond nélkül élvezhessétek az együtt töltött időt!

Gyere el következő alapképzésünkre és tanuld meg, hogy tudtok kölcsönösen vigyázni egymásra! Május 19-20-án várunk!

Lovasok.hu Kártya kedvezmények érvényesek!
Kedvezmény mértéke:
Classic kártyára: -10%
Silver kártyára: -20%
Gold kártyára: -20%

Free Horse Style – Álomlovakat képzünk

Alapképzés

A Free Horse Style képzési módszere a lovas tudásától, illetve az egyéni célkitűzésektől – hobbi lovaglás, versenyzés – függetlenül minden lovas számára segítséget és használható tudást szeretne nyújtani. Fontosnak tartjuk az alapok pontos elsajátítását, hiszen biztos alapra könnyű építkezni, ellenben a legcsodálatosabb ház is összedől, ha gyenge lábakon áll.

Ennek megvalósítása érdekében nyolc (3+5) modulra osztottuk fel a képzési rendszerünket. Az Alapkurzus moduljait havonta tartjuk, míg a magasabb szintű képzések időpontjaihoz külön egyeztetés szükséges. 

Az Alapképzés végén lehetőséged van vizsgát tenni a tanultakból, amellyel előnyöket élvezhetsz, valamint ez lesz a belépőd Akadémiai képzéseinkre is.

Tovább az Akadémiai képzésekhez

1. elmélet

Az egynapos képzés során megismerheted a lovak elméjének működését, különösen azt, hogy hogyan észlelik és dolgozzák fel az őket ért ingereket, továbbá hogyan kezelheted a számukra frusztráló helyzeteket, viselkedésbeli problémákat. A biztonságos és hatékony lovazás elképzelhetetlen nyugodt és elengedett ló nélkül, ezért ezek az ismeretek minden lovas számára nélkülözhetetlenek, a Free Horse Style rendszerben pedig a továbbiak alapját képezik.

Ár: 18.000 Ft / fő

2. alapgyakorlatok

A szintén egynapos tréningen megismerheted a Free Horse Style módszerben alkalmazott eszközök helyes használatát, továbbá a ló melletti és a lóháton történő munka alapgyakorlatait. A feladatok során azt is megtanítjuk, hogyan érd el, hogy lovad egyre finomabb jelzésekre reagáljon.

Ár: 20.000 Ft / fő

Az 1-es és 2-es modul külön, vagy összevonva, kétnapos képzés keretein belül is elvégezhető Dunabogdányban, családias környezetben.

Ahhoz, hogy a lóval ne csak földről, hanem lóhátról is tudjunk önállóan dolgozni, elengedhetetlen a három jármódban biztos, eszköz- és kapaszkodásfüggetlen, stabil egyensúlyi helyzet.

Az üléstechnikai modul célkitűzése ennek kialakítása, illetve fejlesztése, mélyítése nyereg nélkül és nyereggel egyaránt. Mindez a lovas előzetes tudása és lehetőségei szerint többféleképpen is megvalósulhat. Történhet például egyéni oktatások keretén belül, illetve útmutatások, tanácsok segítségével otthoni edzések során is.

Természetesen az is előfordulhat, hogy valaki már rendelkezik ezzel a tudással, ebben az esetben nem szükséges az oktatásokon részt venni, elegendő a megfelelő gyakorlatok bemutatása.

Ár: 5.000 Ft / óra

Lovasok.hu Kártya kedvezmények érvényesek!
Kedvezmény mértéke:
Classic kártyára: -10%
Silver kártyára: -20%
Gold kártyára: -20%

Érdeklődni és jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségeken:

E-mail:kapcsolat@freehorsestyle.hu
Tel: +36 70 9457 335
https://www.freehorsestyle.hu/copy-of-fhs-alapkepzes

Dátum

2018 máj 19 - 2018 máj 20

Időpont

All of the day

További információ

Read More

Címkék

Kiemelt,
Természetes lókiképzés
Free Horse Style Akadémia

Hely

Free Horse Style Akadémia
Dunabogdány
Free Horse Style Akadémia

Szervező

Free Horse Style Akadémia
Phone
+36 70 9457 335
E-mail
kapcsolat@freehorsestyle.hu
Website
https://www.freehorsestyle.hu

Next Event