Derby Fesztivál 2018

Van abban valami varázslatos és borzongató, amikor csak egyetlen esélyünk van az életben, hogy véghez vigyünk valami hőstettet, próbára tegyük magunkat, megnyerjük a nagydíjat. A Derby épp ilyen. Sok zsoké, tréner, hajtó és tulajdonos egész életében arról álmodozik, hogy ott állhasson a dobogó felső fokán és neki szóljon a Himnusz.

 
A Derby mindig különleges: látványos, mert egyszerre sokan állnak starthoz, izgalmas, mert bármikor jöhet egy nem várt fordulat. Egy életre szóló élmény átélni a pillanatot, amikor a legjobb beírja magát a halhatatlanok nagykönyvébe, ahogy annak idején Kincsem is tette.
 
Június 29-e és július 1-je között, három napon át három különböző szakág legjobbjai mérik össze tudásukat a Kincsem Parkban. Pénteken a 4. Agár Derby, szombaton a 104. Magyar Ügetőderby, vasárnap pedig a 96. Magyar Derby, a telivérek legendás futama lesz a nap fő versenye. Idén kizárólag magyar tréningben álló telivérek versenyezhetnek a Derbyben. Így már most nézegethetjük az istállókat, hogy vajon honnan kerül ki a győztes ló. Júnusban részletesen bemutatjuk az esélyes istállókat.
 
Az idei év különlegessége, hogy öt szerencsés látogató részt vehet a vasárnapi Civil Derbyn, ahol kétszemélyes versenykocsiban, profi hajtó mellett élhetik át az ügetőverseny felejthetetlen izgalmát.
Idén először, szombaton rendezzük meg a Celeb Derbyt, a sztárok futamát, ahol szurkolhatsz kedvenc színészeidnek, sportolóidnak, bloggereidnek. Pénteken pedig a fiatal korosztály méretteti meg magát a Póni Derbyn.
 
Az izgalmas versenyek mellett a látogatók megismerkedhetnek a tradicionális magyar lófajtákkal, azok történetével, a lóápolás, lótartás alapjaival és számos lóhoz, lovagláshoz kapcsolódó érdekességgel.
 
Ha Derby, akkor az elegancia főszerepet játszik: mindhárom napon megajándékozzuk a rendezvény legjobban öltözött gyermekét, nőjét és férfiját, vasárnap pedig egyedi Derby ruhákat mutatunk be.
 
gyerekeknek ingyenes, színes programokkal készülünk: lesz kézműves sarok, kalapkészítés, mesebeli körhinta, pónilovaglás és arcfestés.
 
Találkozzunk a Kincsem Parkban június utolsó hétvégéjén!

Dátum

2018 jún 29 - 2018 Júl 01

Időpont

All of the day

Ár

A rendezvényre a belépés pénteken ingyenes, szombaton és vasárnap felnőtteknek helyszínen 1500 forint, online elővételben a kincsempark.jegy.hu oldalon 1000 forint. 18 éven aluliaknak a belépés díjtalan!

További információ

Read More

Címkék

Galopp,
Kiemelt
Kincsem Park

Hely

Kincsem Park
1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.
Kategóriák