Attila Túra a Tisza és a puszták vidékén

Lovasok.hu Kártya kedvezmények érvényesek!
Kedvezmény mértéke:
Classic kártyára: -5%
Silver kártyára: -10%
Gold kártyára: -15%

Ópusztaszeri Akhal Ménes – Attila Túra Akhal Teke lovakon – egyedi nyergekben – a Tisza és a puszták vidékén. Az ópusztaszeri Feszty-körkép és lovasbemutató megtekintésével. Termálfürdőzéssel, szürke gulya látogatással. Szállás eredeti kazak és mongol JURTÁKBAN. A túra csillagtúra, minden nap visszatérünk a Jurtaszállásra, ahonnan elindultunk. Megegyezés szerint néhány napra is van lehetőség csatlakozni…

A részvételhez szükséges minimális lovastudás:
A lovas biztonsággal mozogjon terepen társas lovaglási szituációban.

Minimális létszám: 4 fő
Lovaglással töltött órák száma/nap: 5

A lovastúra teljes ára: 159.105 Ft

Az Attila túráknál, mivel csillagtúrák lehet néhány napra is csatlakozni, ezesetben az árak:
Egy nap (reggeli, ebéd, vacsora, lovaglás, szállás): 26.517 Ft
Egy nap (lovaglás, ebéd): 18.135 Ft

Lovasok.hu Kártyabirtokosoknak biztosított kedvezmény:
-Classic 5%
-Silver 10%
-Gold 15%

Rendezvény programja

Napi - program
Vasárnap
Érkezés Elhelyezkedés a szálláson. Ismerkedés a ménessel. Vacsora: 18-19 óra között. Szállás: az Ópusztaszeri Akhal Ménes Jurtaszállásán.
Napi - program
Hétfő
Lovaglás a pusztaszeri turul emlékműhöz Reggeli 8 órakor. Indulás 9-kor, majd 3 órás lovaglás után piknikebéd a honfoglalás emlékhelyéül szolgáló turulos szobornál, ez után lovaglás az úticélig. Utunk során megelevenedik az Alföld pásztor-kultúrája. Vacsora: 18-19 óra között. Szállás: az Ópusztaszeri Akhal Ménes Jurtaszállásán.
Napi - program
Kedd
Lovaglás a Tiszához Reggeli 8 órakor. Indulás 9-kor, majd 3 órás lovaglás után piknikebéd, a Tisza déli szakaszának legszebb kettős kanyarjánál, ez után lovaglás az úticélig. Ha az útviszonyok megengedik, akkor egy ártéri ”dzsungelútra” is betérünk… Utunk során a Tisza hajdani árterének gazdag növény-és állatvilága vesz bennünket körül. Vacsora: 18-19 óra között. Szállás: az Ópusztaszeri Akhal Ménes Jurtaszállásán.
Napi - program
Szerda
Lovaglás a szürke gulyához Reggeli 8 órakor. Indulás 9-kor, majd 3 órás lovaglás után piknikebéd, ez után lovaglás az úticélig. Az út során testközelből ismerkedünk meg a magyar szürke gulyával, kis bocikkal és a bikával… A piknik a tájvédelmi puszta szélén található kilátónál zajlik, pompás kilátás mellett… A táj hiteles arca a nagy sztyeppéknek. Vacsora: 18-19 óra között. Szállás: az Ópusztaszeri Akhal Ménes Jurtaszállásán.
Napi - program
Csütörtök
Lovaglás a balástyai szikesekre + Feszty-körkép és Lovasbemutató Reggeli 8 órakor. Indulás 9-kor, majd 3 órás lovaglás után ebéd következik. A csütörtöki délután a Feszty-körkép megtekintésével és az általunk (Ópusztaszeri Akhal Ménes) bemutatott hagyományőrző lovas show megtekintésével telik. (Ezeknek a belépődíja az árban benne van, nem jelent külön költséget.) Vacsora: 18-19 óra között. Szállás: az Ópusztaszeri Akhal Ménes Jurtaszállásán.
Napi - program
Péntek
Lovaglás a Dongérhez + termál fürdő Reggeli 8 órakor. Indulás 9-kor, majd 3 órás lovaglás után piknikebéd, ez után lovaglás az úticélig. A lovaglás során betekintést nyerünk a magyar Alföld vadregényes világába. Láthatunk őshonos állatfajokat és védett vízimadarakat… Vacsora: 16:30- 17:30-ig. Ezután a kisteleki termálfürdőben lesz lehetősége kipihenni a csapatnak a fáradalmakat. (Belépődíja az árban benne van, nem jelent külön költséget.) Szállás: az Ópusztaszeri Akhal Ménes Jurtaszállásán.
Napi - program
Szombat
Lovaglás a mindszenti kompátkelőhöz Reggeli 8 órakor. Indulás 9-kor, majd 3 órás lovaglás után ebédünket egy hangulatos révcsárdában költjük el a Tisza partján, ez után lovaglás az úticélig. Vacsora: 18-19 óra között. Szállás: az Ópusztaszeri Akhal Ménes Jurtaszállásán.
Napi - program
Vasárnap
Reggeli 8 órakor. Búcsú és távozás.
Jelentkezés - e-mailben
Cseppentő Regő
csat1996@gmail.com
Jelentkezés - telefonon
Cseppentő Regő - Cseppentő Réka
+36-30/638-8318 | +36-30/371-8732

Dátum

2018 jún 17 - 2018 jún 24

Időpont

All of the day

Ár

Pontos árakért érdeklődj a szervezőknél.
Ópusztaszeri Akhal Ménes

Hely

Ópusztaszeri Akhal Ménes
Kategóriák
Ópusztaszeri Akhal Ménes

Szervező

Ópusztaszeri Akhal Ménes
Phone
+36-30/638-8318
E-mail
csat1996@gmail.com
Website
http://www.opusztaszerimenes.hu/hu/lovasturak/

Next Event