25 milliós adomány a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak

Egy lovasterápiás terem épülhet Fóton

A szokásos kisebb-nagyobb üzleti ajándékok küldése helyett a Pannon 25 millió forint értékű adománnyal támogatja a nehéz sorsú és sérült gyerekeket segítő Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot - közölte Ove Fredheim, a cég vezérigazgatója a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti lovasterápiás központjában, a szerdai ünnepélyes átadáson.

A Pannon, illetve üzleti partnerei jóvoltából összegyűlt adomány lehetővé teszi egy lovasterápiás terem felépítését Fóton, így a kezeléseket télen is meg tudják tartani a hetente odalátogató 120 sérült gyermeknek. Amint Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat alapító elnöke hangsúlyozta, az új terem végre méltó környezetet nyújt a gyerekeknek és a terápiás szakembereknek egyaránt. A terápiás lovaglás az értelmileg akadályozott, autista, részképesség-problémákkal küzdő, látás- és hallássérült, magatartás-zavaros, valamint beszédproblémákkal küzdő gyerekek és fiatalok komplex fejlesztését segíti.
MTI


Forrás: MTI 2007-12-19


Adomány a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak

A szokásos kisebb-nagyobb üzleti ajándékok küldése helyett a Pannon 25 millió forint értékű adománnyal támogatja a nehéz sorsú és sérült gyerekeket segítő Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot – közölte Ove Fredheim, a cég vezérigazgatója a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti lovasterápiás központjában, a szerdai ünnepélyes átadáson.

A Pannon, illetve üzleti partnerei jóvoltából összegyűlt adomány lehetővé teszi egy lovasterápiás terem felépítését Fóton, így a kezeléseket télen is meg tudják tartani a hetente odalátogató 120 sérült gyermeknek.

Amint Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat alapító elnöke hangsúlyozta, az új terem végre méltó környezetet nyújt a gyerekeknek és a terápiás szakembereknek egyaránt.

A terápiás lovaglás az értelmileg akadályozott, autista, részképesség-problémákkal küzdő, látás- és hallássérült, magatartás-zavaros, valamint beszédproblémákkal küzdő gyerekek és fiatalok komplex fejlesztését segíti.

Forrás:  MTI 2007-12-19