A Magyar Köztársaság Nemzeti Lovas Díszegysége decemberben az Arénában!

A Nemzeti Lovas Díszegységet 2001. január 1-én hozták létre többek között azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet lovas tradícióink fontosságára, hogy ne merüljenek feledésbe huszár hagyományaink, illetve mindezek mellett egyfajta tisztelgés ez a magyar történelembe bevágtatott őseink előtt. A Díszegység hagyományőrző feladataik mellett közbiztonsági kötelességeket is vállalnak.

Forrás: http://www.lovasok.hu/index-archive.php?p=view&i=2914&id=2993

A Nemzeti Lovas Díszegység lovai és lovasai egyaránt komoly kiképzést kapnak, amely biztosítja a felvonulások, bemutatók tökéletes összhangját és biztonságát. Ez utóbbi valamint a felvételi kritériumok teszik lehetővé, hogy ilyen páratlanul nagy létszámban, sok esetben hegyes karddal a kézben nyűgözzék le a közönséget díszes huszáröltözékben.

Ritkán alkalom, amikor teljes létszámban látni a Nemzeti Lovas Díszegységet. Azonban hamarosan, 2018. december 1-én és 2-án a világhírű, legendás suttogók mellett lehetőséged nyílik megtekinteni a 32 tagú Nemzeti Lovas Díszegységet is teljes pompájában egy látványos lovas karusszel keretein belül!

December hamar itt van, ne maradj le! Vegyél részt Te is e jeles eseményen a Lovasok.hu-n keresztül 10% kedvezménnyel! 

A kedvezmény mellé ráadásul most egy DÍJMENTES 1 éves CLASSIC LOVASOK.hu KÁRTYÁVAL is gazdagabb lehetsz! Részletek a következő gombra kattintva!

2018.11.12. Frisch Andrea

 

Fotó: Gál Ildikó – http://www.lovasok.hu/index-archive.php?p=view&i=2914&id=2993

Hozzászólások