Máris 945 milliót kaszált valaki a Kincsem Park új játékával

Alig egy hete indult, s máris tarolt: Kincsem+

Meg van az első komoly Jackpot nyeremény a hazai fogadási piac új játékában a Kincsem +-ban, amit a lóversenyfogadó irodák mellett, már három Szerencsejáték Zrt. irodában is lehet játszani. A 945 millió forintos Jackpotot január 10-én nyerte meg egy szerencsés játékos a párizsi Kincsem+ versenyben.

A játék lényege, hogy el kell találni a Kincsem+ futamban az első öt lovat jó sorrendben, emellett a szelvény négyjegyű számának meg kell egyeznie a kisorsolt nyerő számmal. Ha mindkét számsor egyezik, akkor a játékos minimum 600 millió forintot nyer.
A Kincsem+ játék minden nap megtalálható a fogadási kínálatban. A lóversenyirodákban és a Szerencsejáték Zrt irodáiban Kincsem+ tuti is játszható.

Nem értesz a lóversenyhez? Segít a Kincsem+ tuti

A Kincsem+ tuti egyszerűségével és nagy nyereményével a lóversenyfogadók mellett a sportfogadókat, a számsorjátékosokat és a laikusokat is megszólítja, hiszen a játékhoz nem szükséges külön lóverseny ismeret.

A Kincsem + tuti, egy olyan okos gépi játék, mely automatikusan sorsolja ki az első öt helyezettet az induló lovak között. A játék ára 600 forint. Kisebb nyereményt már az első három helyezett eltalálásával is lehet nyerni.

A Kincsem+ Jackpotja minden nap halmozódik, míg minden hónap 13. napján 3 milliárd forintra emelkedik. Január 13-án, szerdán tehát 3 milliárd forint lesz a főnyeremény, a hazai fogadási piac legújabb játékában. A fontos információkat elsősorban a www.lovifogadas.hu weboldalon érdemes keresni.

2016.01.11. Forrás: Krebs András,
 Kincsempark.hu,
Lovifogadas.hu
Fotó: Dr. Kovács Gábor


 

Hozzászólások