Dolgozz Angliában a Royal Ascot királyi lóversenyen

Imádod a lovakat? Dolgozz Angliában a Royal Ascot királyi lóversenyen 2016. június 11-­21. között a FestiWork segítségével. Légy részese a világ egyik legjelentősebb lovas eseményének, ahol még magával II. Erzsébet angol királynővel is találkozhatsz! Jelentkezési határidő: 2016. június 5.

Jelentkezz 2016. június 5-ig, ha:

  • imádod a lovakat
  • betöltötted a 17. életévedet
  • nem okoz gondot a takarítás

A várható fizetés nettó 40­-45 ezer forint, de egy hatalmas élmény és londoni városnézés vár rád! A FestiWork egyik nagy előnye, hogy az angliai munkáltatóval kötött egyezség alapján a felvételt nyert jelentkezők költségeit (útiköltség, szállás) az angol munkáltató megelőlegezi, így neked csak egy 6 000 Ft-os utazási előleget kell befizetned az utaztatást végző cégnek.

A transzferek, hazaút és a szállás költségeit a fizetésből vonják le. A 10 napos turnus alatt hozzávetőlegesen 6­-7 munkanappal lehet számolni, mely alatt a várható nettó kereset 40 – ­45 000  Ft. Körülbelül ekkora összeg marad tehát nálad a levonások után. Amennyiben még túlórát is vállalsz, ennél több is lehet a kereseted!

 

A munkakörülményekről

Az Ascot­i lóversenypályától negyedórányi buszútra helyezkedik el a szállás, amely egy kempingben lesz. A táborhelyen mobil wc és zuhanyzó továbbá egy közösségi sátor fog állni. 

Mindenképp hozz magaddal sátrat (2 rétegűt), hálózsákot illetve felfújható matracot vagy polifoamot. Ez mind be fog férni a csomagodba, mert egy 20 kilós táska mellett sátrat és kézipoggyászt is hozhatsz magaddal! Az étkezés önellátó, így ha előre nem hozol ennivalót (pl. konzervek, zacskós levesek) akkor munka után a helyi Tescoban lesz lehetőséged bevásárolni.

A munkáról

A munka a híres Ascoti lóversenypályán, azon belül különböző helyeken történik. A Plaza részben vagy akár a lelátón is dolgozhatsz, ahonnan munka közben végig tudod nézni a lóverseny futamokatt illetve a lóbemutatókat is! 

A takarítás sok területén lesz lehetőséged tevékenykedni: a lóversenypálya melletti piknik rész szemétmentesítésétől a pálya melletti wc-­k tisztántartásán át egészen a pezsgős poharak gyűjtéséig mindenféle takarítást a FestiWork végez. A munkanapok 10­-12 órásak lesznek. Maga a munka úri környezetben, egyenruhában történik. Jelentkezésedet 2016. június 5-ig várja a FestiWork csapata.

További információ kérhető:

2016.05.19. FestiWork

Hozzászólások