Beteget jelentett, hogy a lovának drukkolhasson

Súlyos következményekkel kell szembenéznie annak az angol rendőrnek, aki mindenképp a lóversenypálya széléről akart drukkolni lovának. Munkahelyén beteget jelentett, hogy ott lehessen a fontos futamokon, felettesei azonban élő adásban láthatták, ahogy a pálya szélén örül lova győzelmének – makk egészségesen.

Quiet Reflection
Quiet Reflection a célvonalban. Az örömet azonban üröm követte.

Jonathan Adams, a Gloucestershire-i rendőrség munkatársa négy alkalommal maradt távol a szolgálattól betegségre hivatkozva, ebből háromszor a lovin járt. Bukását is a lovak okozták, hiszen felettesei élő egyenes adásban láthatták, hogy az állítólagosan gyomorproblémákkal küszködő rendőrtiszt egészségesen ujjong a lóversenypálya szélén Quiet Reflection győzelmét követően. Adams egy 50 versenylovat futtató szindikátus tagjaként résztulajdonosa Quiet Reflection-nak.

A lóversenyrajongó rendőr ügyét kivizsgálják, és nem áll túl jól a szénája, mivel a fegyelmi bizottság véleménye a győzelmi örömről készült felvétel megtekintése után az volt, hogy Adams szemmel láthatóan kellőképp egészséges volt ahhoz, hogy szolgálatot teljesítsen. A 32 éves rendőr viszont azzal védekezik, hogy a lóversenyekre való kilátogatás valójában terápiás jellegű volt, ami segített neki, hogy megbirkózzon a rendőri munkával járó stresszel és depresszióval.

2017.07.20. Forrás: Daily Mail
Foró: Ascot Racecourse

Kapcsolódó cikkek:

Január 4-től milliárdossá tehet a Kincsem Park >>

3 milliárd forintot nyerhetsz január 13-án a Kincsem+ játékban >>

Hozzászólások