Hölle Martin fogathajtó-világbajnoknál jártunk!

Hölle Martin éppen ma tölti be 22. életévét – ezúton is szeretnénk sok boldog születésnapot kívánni Neki! Fiatal kora ellenére csodálatra méltó eredményekkel büszkélkedhet, hiszen nem csak a junior, illetve gyerek kategóriában, de a felnőttek között is elnyerte a világbajnoki címet.

Nem minden azonban a tehetség, hiszen az eredmények mögött komoly munka áll! A cím megvédése és a fejlődés érdekében Martin minden egyes napja szigorúan be van táblázva, így percre pontosan meg vannak határozva az edzések, amelyekbe nem eshet csúszás.

A szigorú napirendje ellenére a Lovasok.hu betekintést nyerhetett a világ legfiatalabb fogathajtó-világbajnok mindennapi életébe. Martin megismertette velünk a fogathajtás alapvető felszereléseit, bemutatta meseszép, barátságos lovait, majd fogatra szállva a birtok bemutatása alatt beszélt nekünk céljairól. A nap elején azonban mi sem gondoltuk volna, hogy nem csak elméleti, hanem egy kis gyakorlati oktatás is kapni fogunk – így egy pár kör erejéig Martin átadta nekünk a gyeplőt is.

A különleges napról hamarosan videós beszámolóval is készülünk, addig is fogadjátok szeretettel fotógalériánkat:

2019.06.03. Frisch Andrea Lovasok.hu szerkesztősége

Hozzászólások